Általánosságban elmondható, hogy a munkahelyeken csak seggnyalással lehet feljebb jutni a munkahelyi ranglétrán?
A munkahelyemen megüresedett egy vezetői pozíció, én több mint 8 éve dolgozok ott lelkiismeretesen.
Van vezetői tapasztalatom,nyelvizsgám és egyetemre jártam.
Annak idején az áruház vezetőjétől többször kaptam bíztatást támogatást,hogyha megüresedik egy magasabb pozíció akkor velem majd "számolni" fognak.
Erre megkapta azt a pozíciót egy olyan srác aki nálunk van 1,5 éve.
Nincs semmilyen tapasztalata,nem képzettebb nálam,de még ha csak tehetségesebb lenne nálam, vagy érzéke lenne hozzá.
Azt a srácot annak idején én tanítottam be,de még a saját munkáját is allig végezte el.
Az egyetlen egy előnye,hogy masszívan nyalja vagy 1 éve az áruház vezető helyettes seggét.
Mindig saját pénzén meghívja kávéra,pizzát rendelnek közösen,vagy épp teát főz az áruház vezető helyettesnek.
Megveszi a főnöke megunt ruháit.stb
Ahhoz hozzá szoktam,hogy ennek köszönhetően rendre kényelmesebb feladatokat kap jobban írják meg a beosztását.
Első gondolatom,hogy beadom a felmondásomat.
Pénteken megyek be szabadságról először
Szabadságon voltam és felhívták többen is, és az a szomorú az egészben,hogy ők is ledöbbentek,mert bárki más alkalmasabb lenne nála arra a pozícióra
Úgy gondolom,hogy ez így nem volt tisztességes,nekem kellett volna elsőként felajánlani azt a pozíciót.
Arról nem,de az osztályvezetői pozíció kiosztásába beleszólása,javaslatai vannak.
Az áruház vezető helyettes meglepő módon nyalja az áruház vezető seggét.
Az áruház vezető helyettesnek pedig az a fiatalember nyalja a seggét aki így most osztályvezető lett
Nézd a rám bízott feladatokat igyekeztem mindig lelkiismeretesen megcsinálni.
Nyílván az évek alatt hibák becsúszhattak azt nem tagadom,de mindig törekedtem rá,hogy kellő odafigyeléssel végezzem a munkámat.
Ahogy törekedni kell arra is hogy a kollégákkal jó legyen a munkahelyi légkör.
És igen én mindig úgy gondoltam,és így gondolom most is hogy 2 lépés távolságot meg kell tartani a vezetőktől mert ez egy munkahely.
"velem majd számolni fognak" - szerintem ez mézesmadzag volt...
Más a stílusod, mint amit a főnök elvár vagy akit végül felvett magasabb pozícióba. Te tudod, hogy mit tudsz, inkább keress másik helyet, mert itt előrelépésed nem valószínű, kivéve, ha lecserélik a vezetődet, talán akkor.
Nálunk is volt egy hasonló szituáció, oszt.vez. lett egy kollégám, ő is folyton meghívta a főnököt, aztán a főnököt elküldték őt pedig átrakták másik irodába, másik telephelyre. Erről az ismerősről is mindent mondtak, csak azt nem, hogy a munkához hozzáértő.
Én sem értem az ilyet, hogy minek tartják magas pozícióba az olyat, akiről sokan ezt mondják, nem tudom. De lehet, a többiek tévednek. Én kivontam magam abból, hgoy vmelyik oldal oldalára álljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!