Budapesten mennyit keres kb egy ápoló?
Jelenleg megyeszékhelyen lakom és dolgozom. Viszont itt nincs annyi munkalehetőség, mint Pesten, ahogy elnézem.
Diplomás ápolóként klinikán kb átlagban 250 ezret keresek nettóban. Korábban dolgoztam magánklinikán is, ott nettó 180 ezret kerestem.
Albérletben lakunk párommal, 80 e + rezsi, kb havi 100 e.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyit lehet Budapesten keresni, akár állami szektorban, akár magánban?
Egészségügy az halott téma bárhol az országban, hagyd ott és kezdj valami értelmeset az életeddel.
Normális szakmákban valóban kiugró az eltérés a vidéki és budapesti keresetek között.
Köszi, rajta vagyok az ügyön, hogy szakmát váltsak, de addig se ártana valamiből megélni :D
Azért szerintem nem olyan jó fizetés, ha hozzávesszük, hogy éjszakázunk, hétvégén és ünnepnapon is dolgozunk, és átlagban 12-36 túlórával megyünk. Túlóra nélkül kb 220-230-at keresek.
Az alapfizetésem egyébként 180 nettó, pótlékok nélkül.
A félreértések elkerülése végett, nem a pénz miatt érdeklődők, hanem mint írtam, itt nincs sok lehetőség.
A klinika ahol dolgozok, csődközeli állapotban van, és előrevetitettek, hogy lehet lesznek leepitesek. Na most Pesten csak ezen a szakteruleten van 3 klinika, illetve alapból több szakteruletu klinika van. Magánklinikabol is itt van kB 5 és mind jarobetegellatas, Pesten meg jóval több és van fekvőbeteg is.
Ezert érdeklődők, hogy ha esetleg úgy adódna meg költöznek is, ha arányaiban megmaradna ez az eletszinvonalam.
Es örülnék, ha szakmabeliek írnának konkrét számokat, hogy legyen összehasonlítási alapom. Amiatt írtam le a keresetemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!