Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún mondtak egy...

Állásinterjún mondtak egy összeget, a belépő papíron meg jóval kevesebb szerepel. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Múlthéten voltam állásinterjún egy cégnél. Ott mondták, hogy a bér úgy néz ki náluk, hogy van egy alapbér és arra jönnek rá a pótlékot (délutáni pótlék, mozgóbér stb). De mivel új vagyok a cégnél csak alapbért kapok (nettó 240 ezer forint).

Mondták, hogy jövő héten menjek be hozzájuk a papirokat aláirni meg hogy meg mondják mikor kell kezdeni. Minden flottul ment, az utolsó papíron az áll, hogy nettó 172 ezer Ft a havi fizetés. A főnöknek szóltam, hogy nem erről volt szó múltkor, erre hirtelen el kellett mennie...

Szerintetek érdemes ezzel foglalkozni, e-mailen kikérni a dologról az ő véleményét? Vagy egyszerűen átvert, és gondolja, hogy kevesebbel is befogom érni. (pedig nem)

2019. okt. 15. 08:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg akkor lepődöm meg, amikor találkozom egy magyar emberrel és nem a sunyiságot, szemétséget keresi a másikban, hanem optimista és kedves.
2019. okt. 15. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Talán a neten olvastam, hogy ajánlatadáskor le kell írnia egy papírra, pl. az önéletrajzra, hogy hivatalos legyen. Azt magaddal viszed és megvan a bizonyíték, hogy állásinterjún ennyit mondtak. De részletekre nem emlékszem. :(

Szóval, ennyiért ne vállald el, legfeljebb visszahívnak, hogy rendben. Más kérdés, hogy ilyen helyen dolgozni...

2019. okt. 15. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
Szeretném én azt a szerződést látni mondjuk, amin nettó összeg szerepel...
2019. okt. 15. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerződésre nem írnak nettót. Ha meg mégis, azt a helyet jó elkerülni.
2019. okt. 15. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mi lett a vége a dolognak?
2019. okt. 27. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!