Hogyan kerjek 100%-os fizetesemelest?
Jelenleg en keresek a legjobban a cegnel, van aki csak a harmadat keresi az enyemnek.
A legjobb vagyok abban amivel foglalkozunk, ezt nem vitatja senki.
Rengeteg bevetelt generaltam mar a cegnek, igy most dupla fizetest szeretnek.
Az igazgatonak mar mondtam (nala is tobbet keresek), es azt mondta beszeljem meg a tulajjal. O az orszag egyik leggazdagabb embere (kulfold), igazi uzletember akit csak a penz erdekel.
Barmi tipp hogyan erhetnem el a dupla fizetest?
Van egy olyan érzésem, hogy sokat ittál ma este...
Vagy pedig ha nem ez történt, akkor ideje lenne felébredned :-)
Többet keresel az igazgatónál, de mégis dupla fizetést szeretnél :D Esti viccnek, szórakozásnak kitűnő volt, köszi - megyek is aludni vigyorogva :-)
vág a fönök pofájába hogy dupla zsét kérsz, és várda reakcióját.
Lehet megadja?!:)
4-es: sajnos milliard feletti indulotoke kene, ami nekem nincs, de rajta vagyok az ugyon.
Egy kisebb kaliberu ceg megkeresett par hete es ok alku nelkul 50%al tobbet ajanlottak mint amit most kapok. Persze ezt nem emlitem itt. Holnap megkerem az emelest, drukkoljatok.
Elmondod, hogy te szerinted havonta mennyi hasznot termelsz a cégnek. És hogy amiért ilyen sok pénzt termelsz nekik, még a megduplázott fizetés sem nagy ár cserébe. (Már ha tényleg annyi hasznot termelsz.)
Most csak mondok egy példát: Ha valaki olyan nagytudású, jó alkalmazott, jó szakember, hogy megtermel a cégnek havi 10 millió forint hasznot, annak az embernek a 2 milliós (nettó) fizetés simán megadható.
Kérdező, engem érdekel a végkifejlet, kérlek majd írd meg, hogy mi történt.
Esetleg a keretet is elmondhatod (mennyi volt eddig a fizetésed, mennyi lett/nem lett, mivel foglalkozol).
A fizetest 50%al megemeltuk, plusz jutalekot fogok kapni minden megnyert tender utan. Egyelore jo igy is, de kozben nezek mas helyeket is.
Mernok vagyok es versenytargyalasokkal foglalkozok (olajtenderek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!