Lehet egy nő sikeres a karrierben úgy, hogy közben boldog párkapcsolata, házassága, gyerekei vannak?
A válasz az eredeti kérdésre az, hogy igen, lehet.
Bár sokan nem képesek rá :)
"Rengeteg sikeres nő van a világon, akik össze tudják egyeztetni a magánéletet a karrierrel."
És még több nő, aki nem.
Egyébként hirtelen egy hírességet sem tudnék példának hozni, aki annyira sikeres lenne összeegyeztetés terén hosszú távon....
"És még több nő, aki nem."
Így van, de a kérdés nem a többségre vonatkozott.
"Mi köze a sikerességnek a hírességhez?"
Hát, mert hiába írnád név nélkül vagy hogy Kiss Piroskáné, nem lenne hiteles, nyomon követhető példa. :)
"Így van, de a kérdés nem a többségre vonatkozott."
Igazad van! A kérdés azon kevesekhez szól, akik ezt ma itthon meg tudták valósítani - hiszen a kérdezőnek sem sikerült eddig, nyilván azért tette fel a kérdést, hogy megtudja a módját.
Tehát a válasz: vállalkozás, vezető szerep, rugalmas munkaidő és kevés "hivatalos" munkavégzés.
"Hát, mert hiába írnád név nélkül vagy hogy Kiss Piroskáné, nem lenne hiteles, nyomon követhető példa. :)"
Azt kérdeztem, hogy mi köze a sikerességnek a hírességhez. Tudod értelmezni a kérdést? :)
"Azt kérdeztem, hogy mi köze a sikerességnek a hírességhez. Tudod értelmezni a kérdést? :)"
Én a kérdező szempontjából szerettem volna biztató példákat felhozni. Ha lennének.... Tudod értelmezni ezen összefüggést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!