Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjúra balerina cipő?

Állásinterjúra balerina cipő?

Figyelt kérdés

Bíróságra megyek interjúra holnap, 2 választási lehetőségem van: van egy fekete balerinám és egy ilyen bokacsizmám kisebb sarokkal: [link]

Balerinában jól érzem magam, magas sarkon nem igazán tudok járni, de félek hogy a balerina nem oda illő.

2019. okt. 3. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
#10, "Ez a másik kifejezetten trampli." / "lehet nem is baj, ha nem veszik fel." Ez nem tanács, hanem ítélkezés.
2019. okt. 4. 14:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, a balerinában mentem, felvettek.
2019. okt. 4. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratu! :)
2019. okt. 5. 03:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

9#es. Nem túrabakancsot írtam, hanem azt hogy szerűség, de köszi hogy linkeltél, mert eléggé hasonlók a cipők, egy biztos, bíróságra max annyiból felel meg hogy egyszínű fekete. Minden másban túraszerű, otromba, emelvényes, fogazott talpú, minden, csak bíróságra nem való.

Ennek ellenére elmehet benne, mert ez csak egy állásinterjú, de a balerina kecsesebb finomabb cipő, erre a célra jobb választás.

4-es voltam.

2019. okt. 5. 07:11
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

Látszik, hogy ez a gyakori - nem is számítottam másra, mint hogy jól lehúzzák az 5-ös válaszom.

Nem is csodálkozom, hiszen ma már az sem megbotránkoztató egyeseknek, ha valaki shortba/rövidnadrágba megy színházba - mert bizony ilyent is láttam :-(

Meg itt az is elfogadott, ha valaki Nike futóshortban utazik repülőn.

Hát nem vagyok egy megrögzött illem-betartó, de vannak dolgok/helyek, ahol azért nem odaillő az öltözet.Ha így haladunk, legközelebb már az sem lesz megbotránkoztató, ha valaki pizsamába megy fel a repülőre - hiszen a hosszú úton úgyis aludni fog...

No, írjátok már le nekem, légyszi, mi rossz van az 5-ös válaszban? Nem ítélkeztem, nem bunkóztam, egyszerűen leírtam az illendő dolgot.

2019. okt. 5. 09:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Én hasznosak találtam a válaszod kedves utolsó. Nyilván veszek majd oda illő cipőket de most hirtelen sajnos csak ez a 2 választási lehetőségem volt.
2019. okt. 5. 09:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, kérdező, persze, értem én, azért is írtam, hogy ha nincs más választás, akkor inkább a balerinacipő :-)
2019. okt. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!