Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak nekem tűnik fusizósnak...

Csak nekem tűnik fusizósnak ez az álláshirdetés?

Figyelt kérdés

Az állás "raktárosként" van meghirdetve.

Ehhez képest elvárások: D-kategóriás jogosítvány, targonca jogosítvány.

Csak nekem tűnik kicsit olyannak, mintha sofőrt, targoncást és raktárost keresnének egy személyben, akinek csak a raktáros fizetést akarják megadni?

2019. okt. 2. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kézi békás végzettség?!? Olyan is van? :)

Anno diákmunkában simán használtuk végzettség nélkül is.

2019. okt. 2. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

11-es, amire Te gondolsz, az a sima mechanikus emelőgép, kézi béka, de amit én írtam - igaz, lehet, helytelenül kézi békát írtam, azok nem targoncák, de a kézi békánál egy fokkal "magasabb", elektromos gépek:

"Építő- és anyagmozgató gép kezelője" - ez a hivatalos neve, ha ezt beírod a keresőbe, akkor számtalan ilyen OKJ-t kihoz.

2019. okt. 2. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12, az nem kézi, hanem gyalogkíséretű, de az sem alkalmas csak azt hiszem max 3 m emelésre
2019. okt. 2. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint írtam a 12-es hozzászólásomban, először lehet, hogy helytelenül neveztem meg, de nem ez volt a 9-es hozzászólásom lényege, hanem az, hogy ha valaki raktáros, akkor igenis, hogy szükséges neki valamilyen minimális anyagmozgató végzettség - persze az ideális a targoncás.
2019. okt. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!