Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetést lenne esélyem...

Mekkora fizetést lenne esélyem kiharcolni? (IT)

Figyelt kérdés

Adatok:

-Budapest

-Msc Mérnök informatikus diploma

-3.5 év szoftverfejlesztés (ebből 2 év gyakornokként)

-Java EE, REST, EJB, Hibernate, Angular 7, HTML5, CSS, Oracle Db, MongoDb, egyéb kismillió kapcsolódó dolog

-Angol szóban passzív, most kezdtem tanfolyamra járni, hogy felhúzzam

Jelenleg nettó 309e ft-ot keresek, 0 egyéb juttatás.

Kaptam egy full time home office ajánlatot. Naponta ~3 órát utazom amikor épp nem szarja össze magát a MÁV, ezért elég vonzó a munkavégzés helye. Viszont a fizetés csak nettó 30k-val emelkedne, ráadásul vállalkozóként.

Mennyire reális ez a bér ha home office-ban dolgozok az ember?

Másik opció a GE lehet, onnan holnap hívnak. Ott lenne esély magasabb bért kiharcolni?

2019. okt. 1. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Zsenikem, naponta 3 orat utazik. Van, akinek ertekes az ideje.
2019. okt. 2. 18:13
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Zsenikém én csak a számokról beszéltem illetve arról, hogy mennyire alullőtte magát.
2019. okt. 2. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szamokrol beszeltel, csak nem vetted figyelembe az osszes szamot.
2019. okt. 2. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:

A fizu vége nettó 340 lenne adózás után. Nem pesti vagyok, úgyhogy a bérleteken spórolnék, de..

De átgondoltam... Ha elmegyek egy évben 20 nap szabira, és netán karácsonykor nem dolgozom, már sokkal rosszabbul jövök ki... Ennyit nem ér az egész.

Inkább frissítem a linkedin profilom és keresek egy a jelenleginél közelebbi céget -> maximum napi 1,5 óra utazással.

Illetve bepróbálkozom egy bruttó 650ezres fizetéssel.

2019. okt. 2. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Es ha azt a felszabadulo havi 60 orat ugyanugy ledolgoznad, meg ha egy nagyonnagyon alacsony oraberrel is szamolunk, amivel biztos, hogy kapnal melot konnyen, 1500HUF per ora, akkor kijonne a matek?
2019. okt. 2. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!