Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezhet olyan, hogy egy...

Létezhet olyan, hogy egy pályázott cég felhívja a jelenlegi főnököm?

Figyelt kérdés

Dióhéjban: Egy nagyon jól sikerült állásinterjún voltam. Kb. már a részleteket beszéltük, milyen munkakörnyezet lenne nekem ideális, mikor kezdenék, mik lennének az első feladatok.

Ezután egy visszahívást/emailt sem kaptam. Teljesen eltűntek.

Nekem már kezd bűzleni az egész. Létezhet, hogy ilyenkor egy cég felveszi a jelenlegi munkahelyemmel a kapcsolatot és ott hasal el valami?

(A mostani helyemen sincs rám panasz, sőt. Úgy érzem kapkodnának, ha én innen elmennék, körmükre égne sok dolog)

Létezhet ilyen, hogy akár szándékosan bemocskoltak?

2019. okt. 1. 12:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Siman van ilyen, en meg 2012ben jartam igy egy bazi nagy szoftvermultival, pedig boven senior voktam en is. Hivogattam is a recruiter komat, nem vette fel. Aztan felhivtam egy masik szamrol, na lass csodat, igy mar felvette, aztan csak nyoszorgott a telefonban, hogy hat ooo a projekt statusz most eleg bonynolult, ooo a line manager majd ooo...siralmas, hagyd te is a fenebe.
2019. okt. 1. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jelent semmit amúgy, ha valaki senior.

Sok cégnél vannak olyan seniorok, hogy egy jobb junior többet tudnak náluk, csak megkapták a senior beosztást, mert X éve vannak a cégnél.

2019. okt. 1. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:

12: Persze, tudom, hogy ebben van igazság. Juniorként is átéltem, hogy a senior nem tudott mit kezdeni olyan buggal, amit megoldottam, stb.

Csak az érzés szar, hogy mint egy pályakezdőt, úgy nem hívnak vissza.

11: Köszi a sztorid. A híváson még gondolkodom. Úgy gondolom, hogy nem egy hívás választ el attól, hogy nyerjek. Ha parasztságból nem hívnak, akkor amúgy sem ez a cég lenne a nyerő.

Ha megkérdezhetem az esetedben mi volt a háttere? (Nem baj, ha privátban írod)

2019. okt. 1. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a szituban szerintem tökmindegy, mi történt a háttérben. Sakkozz tovább úgy, hogy biztos megneszeljék, hogy keresgélsz, bár szerintem már rendesen azt várják, mikor mondod, hogy vagy emel, vagy rongyolsz oda, ahol meg is fizetnek.
2019. okt. 1. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!