Te kimennél pl. Németországba dolgozni azért, hogy meg tudd venni álmaid autóját?
Figyelt kérdés
Középiskolai érettségivel rendelkezem, és van egy lány akit mindennél jobban szeretek 6 hónapja. 22 éves vagyok, és tisztában vagyok vele, hogy a magyar fizetésekkel nem igazán lehet 12 millió forintos autót össze hozni. Viszont én nem idős koromban szeretném kiélvezni azon autó adta örömöket amibe első látásra bele szerettem.
Szerintetek érdemes Németországba kimenni például takarítani? Áldozzam be a barátnőmet? Milyen hátulütője lehet annak, ha kimegyek? Egyébként nincs semmi német nyelvtudásom, csak angol.
2019. szept. 30. 01:26
11/12 anonim válasza:
Ha ez az álmod, akkor menj ki szakácsként. Azzal tudsz jòl keresni!
Én speciel nem költenék erre 12 miliòt, de nekem nincs is ilyen álmom
12/12 anonim válasza:
Pusztán egy autóért semmi szín alatt se mennék. Mi a nejemmel kalandvágyból mentünk ki. 50 fölött, ismerős, vagy beígért munkahely nélkül. Bejött a dolog, bár az első 6 hetet a kocsiban lakva töltöttük. 7 évig voltunk kint, sok barátot szereztünk. Németország befogadott, csak mi nem tudtuk befogadni Németországot. Talán öregek voltunk már hazát cserélni. Mindegy, kalandnak is jó volt, meg arra is, hogy láttuk; érünk még valamit húspiacon. Igaz, itthon közben leégett a házunk, de ezt is a kaland részének tudtuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!