Érdemes jelentkezni szerintetek ilyen munkára?
Újságban találtam a hirdetést!
: Betanított operátor pozícióba keressük új munkatársainkat!
- Átköltözési Bónusz, és megbecsülési díj:
- Összesen 100.000 forint plusz jövedelmet biztosítsunk, minden új kollégánknak!
Bérezésen kívül :
- 13. havi fizetés +rendszeresen emelkedő bérezés
- Nettó 50.000 üdülési támogatás
-Bruttó 30.000 karácsonyi utalvány
-Előrelépési lehetőség + ingyenes angoltanfolyam
-Ingyenes szállás, Ingyenes étkezés
- + Akár minden hetvégén terített hazautazás!
Folyamatosan emelkedő bruttó bércsomag : 250.000-290.000
Mit gondoltok? Pályakezdő vagyok! Megérné?
Biztosítanak! Csak az az igazság, hogy kéne magammal vinni kajára 1 havi pénzt, annyira pedig nem állunk most jól anyagilag! Pesten lenne egy kis interjú hétfőn, amire felkéne utaznom baranyából (ha busszal, vonattal megyek, akkor térítik). És ha ott sikeres az interjú, akkor ahogy kivettem a hölgy szavaiból, vinnének is Esztergomba. Gyár látogatás + ott is egy teszt. Ha az is sikeres, akkor 1 hét és munkába állhatok! Napi 1 étkezés a biztosított (műszaktól függően).
Szóval nagy dilemma ez most nekem.. Mivan ha nem sikerül a teszt, vagy azért mert nagyon messziről jövök, nem vesznek fel? A fizunak amugy 180 nettó - 220 nettó volt ha jól hallottam! 18 éves vagyok és azért egy ilyenbe belevágni, főként hogy pénzünk sincs nagyon.. Mármint 20-30k nincs azért ilyenre most.. Szóval nem is tudom az az igazság!
Ha 100% lenne hogy felvesznek akkor valahogy megoldanám azt a napi 2 étkezést, mert én elvagyok akár kopasz kiflin is ha kell :D De mivan ha ott Esztergomban dől el hogy mégsem.. Akkor meg ott állok egy idegen városban a cuccaimmal és.. Szóval értitek.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!