Vannak itt au pair-ek amerikából?
Figyelt kérdés
osszel megyek usa-ba au pairnek es érdekelne pár dolog amirol sehol se lehet olvasni.talaltam egy csomo blogot amit nagy elvezettel olvastam .lenne nekem is pár kérdésem.hogyan éltétek meg az érkezést az államokba,az elso találkozást a családdal,hogy ment a nyelv,mennyire értettétek,mennyi zsebpénz vittetek az elso fizutokig,milyen volt a 4napos new york-i iskolazas,mi mindent neztetek meg,azutan hova repultetek tovabb,meg miden ami erdekes.Bocsika a sok kérdésért:) szivessen beszelgetnek egy au pair-el hogy minndel jobban fel tudjak majd készulni.elore is koszike mindenkinek:)2010. júl. 15. 17:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!