Mindent elmond egy diplomáról ha még gyakorlati helyet is alig találok vele? (sehogy) hogy fogok majdan állást?
Mesterképzés kellene 6 hét összefüggő szakmai gyak. Alaposan leadtam az igényeimből nem várok el semmiféle fizetést de még ktg térítést se, ingyen is megyek. Mennék ha lenne hova.
Hogy lesz ebből állás ha a diploma a kezemben? Elvileg alig 1 év múlva?
Ha most ingyen se kellek vele sehova?
És előre hallom a trollokat akik személyem ismerete nélkül ítélkeznek hogy velem van a gond, nem a képzéssel. Hát nem. Évfolyamtársaim többsége ugyanerről számol be.
Nem velem van a gond akkor .
"És ugye a cégek kapkodni fognak értem arra a 6 hétre amíg náluk vagyok uyge:?? Te se gondoltad máskétn.."
Nem 6 hétre gondoltam, ez a része akkor félreérthető volt. Pont azt mondom, hogy ne 6 hétre keress gyakornoki állást, hanem normális főállást és mellette kérj plusz időt a gyakornoki feladataid megismerésére. Akkor felvesznek. Nyilván itt akarsz majd dolgozni, a szakmai tapasztalat amúgy is jól jön diploma után.
"Pont azt mondom, hogy ne 6 hétre keress gyakornoki állást, hanem normális főállást "
És ez ugye az egyetem mellett ezer óra és vizsga és TDK és tb mellett időben bele is fér ? Igaz?
Vagyis a főállású hely tapsolni fog arra ha közlöm hogy akkor hétfő de óra hétfő du óra kedd de óra szerda ez csüt az:::vagy hogy?
" a TDKt, időpocsékolás."
Hát érdekes módon egyéni megbízással mégis megbíz X oktató engem és még díjazást is kapok... ennyi ésszel. Nem érdekes?
Ahogy tetszik. A szakmai gyak ezzel együtt meglesz, 6 hetet 5 perc alatt letudok és lábam be nem teszem sehova-csak némi pénzemben kerül majd.
Én megpróbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!