Mekkora számot mondjak be fizetési igénynek interjún?
Logisztikus munkakör,pályakezdő, ellátásilánc menedzsment msc-vel Miskolcon.
A cégek nevei: Joyson safety system, Miskolc holding és TS hungária.
Köszi a választ előre is!
Br 280?Ne vicceljünk már.Ez egy msc diploma.
A log msc diplomát eleve úgy kapod meg, ha van két nyelvvizsgád.
Br 400 ezret monhatsz.
Bp-n többet is mondhatnál.
400 bruttó nem sok pénz egy kezdő mesterdiplomásnak.
Én kezdőként, vidéken bsc gazdaságival , logisztika területen kaptam br 350-et.Ez volt 4 éve.
Azóta nőttek a fizuk.
A pályakezdő diplomások tessék szíves figyelembe venni, hogy ahova jelentkeznek, ott mellettük fog ülni 3-4 másik ugyanilyen diplomás, ugyanebben a munkakörben, hosszú évek és cégek tapasztalataival.
Aki pályakezdő azt tanítgatni kell, ehhez kell egy plusz ember, aki kiesik a munkaritmusából mert betanít. Tessék gondolkodni rajta, hogy mégis milyen hasznot generál ezen időszak alatt egy pályakezdő? Semmit.
Ha betanult, akkor meg gyakoriak a gubancok, amik nemhogy hasznot, de ráfizetést hoznak egy cégnek, és megint plusz egy dolgozót, aki folyamatosan javítja ki a hibáit.
Reális a 280 brutto.
(Egy munkaadó)
kedves Kérdőző, 5. hszóra ne hallgass! Sajnos nincs tapasztalatod, bár ez abból előny, hogy lehet formálni. Ahhoz pedig kell egy dolgozó, bár, ha van eleve mentor a cégben, akkor megvan a dolgozó.
5. hszó: miért lenne két nyelvvizsgája? Min. 1-nek kell lennie, és mint tudjuk, nyelvvizsga és nyelvtudás között hatalmas a különbség.
De az is lehet, hogy van a Kérdezőnek 2 nyelvvizsgája és eggyel még amúgy is foglalkozik.
Szerintem is reális a bruttó 280
A 8. hszóval is egyet értek.
Ne csináljunk már úgy, mintha a mesterdiploma valami óriási dolog lenne. Pont annyit ér, mint korábban egy osztatlan képzéses diploma.
Nyilván vannak értelmes diplomások, akik tanultak is valamit, meg olyanok is, akik helyett más írta meg a szakdolgozatot. Ez talán kiderül az interjún, talán nem. A munkához való hozzáállásáról sem tud a munkáltató semmit. Magyarul totál zsákbamacska. Erre a 300-350 br kb rendben van, fentebb nem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!