Gyári munka vagy hajózás?
22 éves lány vagyok és már több, mint egy éve dolgozok a helyi gyárban.
Hihetetlenül utálom hisz nem fejlődök semmit, nem ad motivációt és a fizetés siralmas, 150 ezer alatt keresek pedig 3 műszakban dolgozok és inkább nem is mondom mennyire fárasztó főleg az éjszakázás..
Már hónapok óta olvasok a hajós munka témában az interneten.
Lehet ott sem fejlődnék szakmailag, de legalább nem ennyire pocsék lenne a fizetésem és félre is tudnám tenni. Hajópincér tanfolyamra már jelentkeztem szeptember elején.
Mit gondoltok, lépjek?
Első: Mivel utánaolvastam ezért TUDOM, HOGY POKOLIAN KEMÉNY.
Második: Gondolkoztam barista tanfolyamon is, az is tetszik csak eh, félek felmondani mert ugye ez egy biztos munkahely és ha esetleg nem sikerülne..
Nyelv nélkül NE menj!
A barista meg mixer tanfolyamok semmit sem érnek, túl sok a kitermelt ember.
Komolyan!
Sereg? Rendőrség?
11:40: Természetesen ráfeküdnék a nyelvre, hogy minél jobban menjen.
Akkor semmilyen tanfolyam nem ér semmit? Ez így kicsit erős kijelentés.
Sereg és a rendőrség sosem vonzott..
7.-re.
SOK, a barista és a mixer. Túl sok.
És sajna nagyon kevés a pofi...bár a legtöbb hely nem is várja el, hiszen van 8-10 koktél az itallapon, oszt' jó napot!
Ezért kell fejleszteni magunkat, hogy minél jobbak legyünk pl. baristaként. Ott tényleg lehet fejlődni főleg ha szereti is az ember.
Tudom, hogy kevés. Ha úgy lenne akkor tényleg mindent beleadnék, hogy jobban menjen a nyelv, ez természetes, de inkább tanulnék, mint hogy egy gyárban töltsem a napjaim ahol nem is fizetnek meg rendesen pedig többet dolgozunk, mint a legtöbb ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!