Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát érdemes választa...

Milyen munkát érdemes választanom, ha azt akarom, hogy legyen időm legalább heti 6 edzésre?

Figyelt kérdés

Karrier egyáltalán nem érdekel,csak legyen elég szabadidőm.Túlórázni se szándékozok.

Valami klasszikus 06-14 órás munkaidő vagy max 08-16 órás.

Nem jó nekem az,ha 10-től 18-ig tart a munkaidő,mert este nem lesz jdőm edzésre.Pedig sajnos az irodai munkák màr késöbb kezdődnek.Akkor már elmennék egy gyárba,ott legalább reggel lehet kezdeni.Reggel 8 után már nem fogok munkába kezdeni.Délutáni műszakot nem vállalok.

Az éjszakázás még jó lenne,mert akkor nappal lesz időm edzeni.De irodai munkánál nincs éjszakázás.Nem tudom célszerű e így egyetemre jelentkeznem,igazából kizárólag azért akaroo egyetemre menni,hogy valami jó laza munkám legyen,ami mellett lesz időm edzeni.De ott meg karrieristának kell lenni meg sokat kell túlórázni nem jó az.

Illetve havi 60-at kb el akarok költeni edzésekre meg kajára,szóval valami jól fizető kéne.

2019. szept. 21. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Legyelkukas
2019. szept. 21. 16:45
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
#10-esnél a pont. Végezd el a Testnevelési Egyetemet, legyél edző, így az lesz a munkád, ami egyébként is a hobbid (szerencsés eset) + a szabadidőddel sem kell ennyit sakkozni.
2019. szept. 21. 17:46
 13/23 anonim ***** válasza:
81%

Irodai munkám van 07:30-kor bent vagyok 15:00kor lépek le. Mondjuk diploma és nyelvtudás nélkül ezt pont nem tudnád csinálni.

Ha te heti 10-et akarsz edzeni akkor a sportból kellene élned. De nyilván ilyen hozzáállással az már nem menne

2019. szept. 21. 20:38
 14/23 A kérdező kommentje:

Miert nem?Megszállott vagyok,addig edzek amíg össze nem esek,szó szerint.Múltkor már remegett a karom meg a lábam a fáradtságtól,alig bírtam leállítani.

Úgy gyűlölöm ezt amikor valami random hülyegyereknek fingja sincs h ki vagyok és mit csinálok de azért belémköt,hogy biztos elpuhánykodom.

Testnevelési Egyetemen mindenféle fociról meg labdajátékokról kell tanul j amiket utálok

2019. szept. 21. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el, jelenlegi ismeretek szerint nincs olyan munka, amelynek megfelelnél.
2019. szept. 21. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Sosem láttam még irodai munkát, ami 10tol kezdődik, max. vmi nem forgalmas butikban tudom elképzelni az árkádba. A 8-16 óráig a klasszikus munkaidő, a 6-14 az a délelőtti műszak. De olyat meg nem.fogsz talalni, hogy csak a délelőtti kismama műszakot tolod, hanem egyik heten igy a masikon amugy. Az irodai munkahoz tanulni kell, a gyárhoz nem, de ott kevésbé lesz szabadidőd
2019. szept. 21. 21:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen munkát érdemes választanom, ha ..."

Választani? Választani akkor szoktak, ha többféle lehetősége van az embernek...

Egyáltalán nem írtál semmit arról, milyen végzettséged, esetleg szakképzettséged van?

Pl. ha magas szinten beszélnél nyelvet, akkor akát otthoni fordítást is vállalhatnál.

De ha még a Testnevelési Egyetem is "gáz", mert ott labdajátékról kell tanulni... hát, akkor inkább nem mondok semmit....

2019. szept. 21. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked érdemes volna az edzésről, emberi testről és izomzatról tanulnod, hogy legalább értelmesen edzél. Hogy tudjad, melyik izomcsoportra, milyen gyakorlat a jó. Mert írásod alapján nem sok fogalmad van az edzés alapjairól. Ha a labdajátékokat lenézed... Azok is elég sok izomcsoportot meg tudnak mozgatni. amúgy havi 60-ból te nem fogsz edzeni meg enni is. Arról ne is beszéljünk, hogy rezsit is kéne fizetni. Ha komolyan érdekel az edzés és a sport, akkor érdemes voln a ebbe az irányba tanulnod. Még ha látszólag ebben az irányban is vannak olyan dolgok, amik nem érdekelnek. Azok is a hasznodra válhatnak. Egy jó edző tudja, melyik izom hol van az emberi testben, és hogy érdemes rá edzeni. egy jó edzőnek nemcsak a súlyok léteznek az edzőteremben.
2019. szept. 21. 23:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Miert nem?Megszállott vagyok,addig edzek amíg össze nem esek,szó szerint."

Mióta edzel? Mennyi ideje esett vissza drasztikusan fejlődésed?

Arra már nem térnék ki, hogy a sok steroidhuszár vajon miért nézi le a labdajátokokat, fordítva pedig nem...

Ahogy előttem írták, mihez értesz, milyen végzettséged van, milyen nyelvtudásod? Milyen készségeid vannak amik előnyösek lehetnek?

Erre is nyomd a minuszt

2019. szept. 22. 09:43
 20/23 A kérdező kommentje:

Még most akarok pályát választani,szoval semmilyen

Én nem szeretem a csapatjátékokat,nem vagyok csapajtátékos.Azért nem is akarok labdajátékokkal foglalkozni.Engem a teljesítmény érdekel,nem az,hogy focizzak.

Egy harcos akarok lenni

2019. szept. 23. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!