Milyen munkát érdemes választanom, ha azt akarom, hogy legyen időm legalább heti 6 edzésre?
Karrier egyáltalán nem érdekel,csak legyen elég szabadidőm.Túlórázni se szándékozok.
Valami klasszikus 06-14 órás munkaidő vagy max 08-16 órás.
Nem jó nekem az,ha 10-től 18-ig tart a munkaidő,mert este nem lesz jdőm edzésre.Pedig sajnos az irodai munkák màr késöbb kezdődnek.Akkor már elmennék egy gyárba,ott legalább reggel lehet kezdeni.Reggel 8 után már nem fogok munkába kezdeni.Délutáni műszakot nem vállalok.
Az éjszakázás még jó lenne,mert akkor nappal lesz időm edzeni.De irodai munkánál nincs éjszakázás.Nem tudom célszerű e így egyetemre jelentkeznem,igazából kizárólag azért akaroo egyetemre menni,hogy valami jó laza munkám legyen,ami mellett lesz időm edzeni.De ott meg karrieristának kell lenni meg sokat kell túlórázni nem jó az.
Illetve havi 60-at kb el akarok költeni edzésekre meg kajára,szóval valami jól fizető kéne.
Irodai munkám van 07:30-kor bent vagyok 15:00kor lépek le. Mondjuk diploma és nyelvtudás nélkül ezt pont nem tudnád csinálni.
Ha te heti 10-et akarsz edzeni akkor a sportból kellene élned. De nyilván ilyen hozzáállással az már nem menne
Miert nem?Megszállott vagyok,addig edzek amíg össze nem esek,szó szerint.Múltkor már remegett a karom meg a lábam a fáradtságtól,alig bírtam leállítani.
Úgy gyűlölöm ezt amikor valami random hülyegyereknek fingja sincs h ki vagyok és mit csinálok de azért belémköt,hogy biztos elpuhánykodom.
Testnevelési Egyetemen mindenféle fociról meg labdajátékokról kell tanul j amiket utálok
"Milyen munkát érdemes választanom, ha ..."
Választani? Választani akkor szoktak, ha többféle lehetősége van az embernek...
Egyáltalán nem írtál semmit arról, milyen végzettséged, esetleg szakképzettséged van?
Pl. ha magas szinten beszélnél nyelvet, akkor akát otthoni fordítást is vállalhatnál.
De ha még a Testnevelési Egyetem is "gáz", mert ott labdajátékról kell tanulni... hát, akkor inkább nem mondok semmit....
"Miert nem?Megszállott vagyok,addig edzek amíg össze nem esek,szó szerint."
Mióta edzel? Mennyi ideje esett vissza drasztikusan fejlődésed?
Arra már nem térnék ki, hogy a sok steroidhuszár vajon miért nézi le a labdajátokokat, fordítva pedig nem...
Ahogy előttem írták, mihez értesz, milyen végzettséged van, milyen nyelvtudásod? Milyen készségeid vannak amik előnyösek lehetnek?
Erre is nyomd a minuszt
Még most akarok pályát választani,szoval semmilyen
Én nem szeretem a csapatjátékokat,nem vagyok csapajtátékos.Azért nem is akarok labdajátékokkal foglalkozni.Engem a teljesítmény érdekel,nem az,hogy focizzak.
Egy harcos akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!