Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem szüntetik már be...

Miért nem szüntetik már be végre az alvállalkozói dolgot?

Figyelt kérdés
Szinte mind adócsaló és hülyének nézik az embert. Elvárások vannak, de ők meg járulékokat nem hajlandóak fizetni. Meddig tart még ez a rendszer? Miért nem szüntetik be ezt az alvállalkozósdit? Ők ne dolgoztassanak, hanem takarodjanak dolgozni!

2019. szept. 19. 07:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Picit jobban tudom nálad kisanyám,mert 10 éve dolgozok a szakmámban.

MULTIhoz menj ne magyar céghez.

Mégegyszer megkérdezem miért nem mész nagy multi céghez?

Nem értem miér erőltetitek a magyar cégeknek dolgozást?

TÁDÁM ennyi.

2019. szept. 19. 17:15
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mi kötelező a munkaszerződésben? A munkakör és az alapbér.

Na, ennek mi köze a járulékhoz, alvállalkozóhoz, adócsaláshoz?

2019. szept. 19. 17:46
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
egy ostoba, bíráskodó, tipikus munkássuttyó vagy, erre rátesz egy lapáttal ha még nő is. abból viszont a legalját képviseled egyedüliként, aki maximálisan megérdemli hogy a kapitalista "mocskok" kizsigreljék. nem érdemelsz többet, sivalkodjál máshol, vannak ősibb szakmák is a magadfajtának, ott majd te csalhatsz agyba-főbe. addig is egy senkiházi maradsz, amiből nagyon nehéz lesz a későbbiekben kitörtni.
2019. szept. 19. 22:48
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy lesír rólad, hogy ugyanaz az élettelen munkaügyis "troll" vagy aki visszajár a fizetés kategóriába posztolni a böszmeségeit, hogy felkapott legyen. Gyakorlatilag ennyi inger és sikerélmény ér az életed során, szóval akár fel is adhatod. :D Balázska vagy nem Balázska, valamelyik nagyérdemű te vagy, bármit is írsz. :D
2019. szept. 19. 22:53
 25/31 A kérdező kommentje:
Mi bajotok van? Én munkaügyis? Semmi közöm hozzájuk, te is el vagy ám tájolva, de nem baj, meg sem lepődöm amilyen hozzászólásotok van ehhez a témához. Szánalmasak vagytok mind. Balázska én :D Idió.ták!
2019. szept. 20. 08:59
 26/31 A kérdező kommentje:
Mocskos adócsalók, védjétek csak egymást és szidjatok olyanokat, akiket nem is ismertek .i.
2019. szept. 20. 09:00
 27/31 anonim ***** válasza:
54%

Nézzél magadba ostoba butabliba vagy ennyi.

Csak magadnak köszönheted,hogy itt tartasz.

Rengeteg lehetőséged van, te nem élsz vele a te bajod,tuti Balázs vagy amúgy.

2019. szept. 20. 09:07
 28/31 A kérdező kommentje:
Azért vagyok senkiházi, mert elvárom, hogy a munkaadóm fizessen utánam járulékokat? Én vagyok ostoba meg minden sz.ar, hát az én ku.rva anyámat, én kérek elnézést, majd a szomszéd fizeti a járulékokat. Ki dolga fizetnie a munkavállalóé? Menjetek már a kur.va anyátokba! kik vagytok ti? Fogadjunk nem munkavállalók hanem valami szedett vedett vállalkozók, hogy ennyire véditek a sok adócsalót. ti vagytok az ország szégyenei. Én kérek ba+ elnézést .i.
2019. szept. 20. 09:26
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresel másik melót?

Miért nem multinál vagy?

Magyar KKV-khoz nem megyünk ez alap.

2019. szept. 20. 09:36
 30/31 anonim ***** válasza:
Ennyire tirpák, buta, mocskos szájú nőt ritkán látok errefelé...
2019. szept. 20. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!