Miért nem szüntetik már be végre az alvállalkozói
dolgot?
11/31 A kérdező kommentje:
Nah mesélj mit tudsz rólam fas.zikám? Ismersz? Tanultam eleget, van több szakmám, úgyhogy kussol.jál! Adócsalókat védő, remélem börtönbe kerültök mind.
Tudod ÉN TANULTAM TANULOK,hogy előbbre jussak az életben.
MAjd amikor úgy mész be egyetemre,hogy nem aludtál semmit mert beadandót írtál aztán másnap mentem dolgozni azonnal akkor majd leülhetünk beszélgetni.
Meg amikor beáldoztam minden szabadidőt a fejlődésre mai napig is rengeteget.
Amúgy nem érdekel ki szeret,lesz_rom,meg van a társaságom a többiek meg nem izgatnak.
Mi a szakmád?Milyen nyelven beszélsz?
ELmehetnél MULTIhoz ismétlem MULTIHOZ dolgozni,ja csak nyelv is kellene oda.
Egyébb kifogás?
2019. szept. 19. 15:22
13/31 A kérdező kommentje:
Takarod.j any.ádba! Nincs közünk egymáshoz és nem tartozom magyarázattal. Nem a kérdésemre válaszoltál, hanem itt okoskodsz és magyarázod te mennyit tettél, kit érdekel? Engem az érdekel mi a faxért vannak adócsalók még mindig, lassan 2020at írunk és ezt évtizedek óta nem tudták megoldani. nehogy már a dolgozó ember legyen ezért hibás! Mi a fax közünk van hozzá, nem lehet mindenki diplomás baxki! Ezt ti nem bírjátok agyilag felfogni. Nem kevés ember van akinek tanulási problémái vannak és abból soha nem lesz diplomás, de ezt te úgy sem fogod emgérteni, mert te nagyon értékes, okos és fax tudja mi vagy csak empatikus nem. Majd te is lenéző fejjel, fenhordott orral, köszönés nélkül fogsz bejárni a munkahelyedre, akit mindenki utálni fog
Feketén vagy részben feketén ne vállalj munkát, ilyen egyszerű.
2019. szept. 19. 15:34
13-as veszett fejsze nyele,buita ostoba elviselhetetlen liba vagy ennyi.
Téged meg egy pali nem fog megtürni illetve de valami alkesz közmunkás talán.
Csak a kifogások mennek látom,szakmát is tanulhatnál amúgy, ami kétkezi azok is nagyon jók.
Sőt.
De hiába te csak áskálódni tudsz meg mindig más a hibás de te nem,itt tartasz sajnos nem véletlenül.
Amúgy legyen piavképes tudásod és nem használnak ki,ennyire egyszerű,gyerünk köss bele ebbe is.
2019. szept. 19. 15:37
2019. szept. 19. 15:38
Amúgy nem ragáltál a kérdésre sem.
Miért nem mész MULTIhoz dolgozni?
Felfogod a kérdést?
Amúgy az sem érdekel ki utál vagy nem,amúgy meg nem így van ahogy mondod de mindegy, amúgy meg lesz_rom az embereket akiknek valami nem tetszik.
2019. szept. 19. 15:38
18/31 A kérdező kommentje:
Én válaszoljak a kérdésekre? És ti miért nem a kérdésemre válaszoltok? Mindenki csak okoskodik, csak ezt tudjátok minden kérdésre válaszolni, hogy miért nem tanultál, meg legyél vállalkozó te. Ennél többre nem telik nektek sem meg vagdalóztok, ítélkeztek mások felett, undorító. Ezért rühellem a gyk-t is, mert itt csak ezek a nyo.mik vannak. Ítélkezni könnyű, főleg, hogy a másikról semmit nem tudsz. Valóban büszkék lehettek magatokra.
Mit kellene válaszolni?
Jaj te szegénmy csúnya rossz bácsik nem akarnak milliókat fizetni csakúgy.
Igazad mit képzelnek a munkaadók,hogy nem adnak puszira lóvét.
Így jobb?
2019. szept. 19. 16:37
20/31 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? A járulék fizetés nem puszira megy te nagyon okos. Kötelesek volnának mindenki után fizetni. tudod mi az a járulék fizetés? A fekete munka tudod micsoda? Az nem a dolgozó zsebébe megy! És egy szóval sem írtam azt hogy azért "sírok" mert keveset kapok, hanem mert nem fizetnek járulékokat. Vágod? Persze ha még iskolába jársz akkor hogyan is értenéd, de akkor meg mi a ret.eknek írkálsz ide faxságokat? Tudod mi az hogy adócsalás??? Tudod hogy néz ki egy munkaszerződés? Mit kell tartalmaznia, mi kell a munkavállaláshoz?
Kapcsolódó kérdések: