Hatarozott ideju szerzodesnel a probaido veget kell kivarni a terhesseg bejelentesevel, hogy ne rugjanak ki?
Figyelt kérdés
2019. szept. 18. 19:59
1/10 anonim válasza:
Hiába várod ki, ha a szerződésed lejár a szülés előtt.
És igen, ki kell várni, mert próbaidő alatt indoklás nélkül elküldhetnek.
2/10 anonim válasza:
És mi lesz, ha lejár a szerződés? Ugye tudod, hogy nem fognak hosszabbítani? Passzív jogon természetesen járhatnak a juttatások, ha még a szerződés lejárta előtt szülsz, de ha tesót is akartok, rá már semmit nem kapnál, csak a GYES-t
5/10 anonim válasza:
3-as
Te is a próbaidő alatt lettél terhes?
(semmi rossz szándék nincs a kérdésben, csak kíváncsi vagyok)
6/10 anonim válasza:
5: igen, 6 hónapos fix szerződéssel.
7/10 anonim válasza:
Nem így terveztem, büszke se vagyok rá, azt is tudom, hogy nem általános, amit a cégem csinált, de legyen itt, hogy azért ilyen is van.
3as
8/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy ha kiderül hogy a próbaidő alatt is tudtad hogy terhes vagy akkor utána is kirúghatnak?
9/10 anonim válasza:
8as: ne beszélj már ostobaságokat. Nem kötelező bejelenteni a terhességet, és nem rúghatják ki.
10/10 anonim válasza:
#8: ostobaság amit írsz. Mindegy, hogy tudja vagy nem tudja védett. Igazából próbaidő alatt se rughatjak ki EMIATT. De mivel akkor indokolni se kell, így nem fogja tudni mi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!