Diagnosztizált kis depresszióval lehetek buszsofőr vagy mozdonyvezető?
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 18:07
4/10 anonim válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan.
5/10 anonim válasza:
Ugyan már, még pilóta is lehetett valaki. Talán szigorítottak azóta?
6/10 A kérdező kommentje:
Így van, pilótákat is van amikor pszichiáter is kezel és mégsincs probléma, máramikor.
Az a jobbik eset aki bevallja és kezelik, de sok buszsofőr pl idegbeteg állat de aki nem megy orvoshoz az nem is beteg papíron...
2019. szept. 18. 10:30
7/10 anonim válasza:
Remélem B kategóriás jogsid sem lesz, ha van, leadod.
8/10 anonim válasza:
Ha mindenki leadná a jogsiját aki...... megszűnnének a dugók és pár benzinkút is tönkremenne. Szerintem.....
9/10 anonim válasza:
És baleset is kevesebb lenne!
10/10 Gábor19... válasza:
Jaajj ne csináljátok már. Egy kis depi szinte mindenkibe van.
Én is depis természetű voltam, aztán így hogy úton vagyok, vezetek; látom a szép tájakat, csinos nőket; ez szépen megszűntette a depressziómat.
Menj el Pályaalkalmassági vizsgálatra (Páv2) ott úgy is kiderül hogy alkalmas vagy e a buszsofőködésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!