B-kategóriás jogsit bele kell írni az önéletrajzba?
Figyelt kérdés
Üzleti területen dologozom, nagyvárosban.
Ilyenkor számít bármit is szerintetek?
2019. szept. 12. 21:44
3/9 anonim válasza:
Ahol releváns lehet, ott igen.
4/9 anonim válasza:
Nálam nem különösebben releváns, de beleírtam, alap dolog.
5/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha egyáltalán nem releváns az adott munkához, akkor teljesen mindegy, hogy beleírod-e. Ha releváns (mert pl feltétel, vagy előny), akkor mindenképpen.
6/9 anonim válasza:
Ahol nem kérik, akkor is írd be hogy megvan. Ki tudja mire lesz még jó az is.
7/9 anonim válasza:
Nem kell, de miért ne? Én is beleírtam, pedig nem kell a munkámhoz és nem is vezetek.
8/9 anonim válasza:
Még ha nem tűnik relevánsnak, akkor is érdemes, hiszen ki tudja, hogy melyik munkakörben gondolják mégis azt, hogy ki kellene menned néha ügyfélhez vagy másik telephelyre, irodába.
9/9 anonim válasza:
Ha releváns lehet, akkor a pozíció leírásában fel szokták tüntetni előnyként vagy elvárásként a B kategóriás jogsit.
Olyannal nem nagyon fogsz találkozni, hogy nincs feltüntetve, aztán felvesznek valakit helyetted azért, mert neki van jogsija. Max. ilyen utolsó trokhár cégeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!