Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szegeden milyen munkával...

Szegeden milyen munkával lehet érettségivel nettó 200e Ft körül megkeresni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 20:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

@23:19

Én eddig csak olyan helyeken voltam sajna, ahol a kemény munkát elvárták, de normálisan fizetni érte nem igazán akartak.

2019. szept. 13. 08:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
10es: de legalább azt csinálod amit szeretsz. Megértem, hogy ebből megélni nem lehet, de hidd el az se sokkal jobb ha valaki meg többet keres, de utálja a munkáját, szenved minden nap amikor be kell menni, sőt már amikor fel kell kelni. Sokan vannak így sajnos.
2019. szept. 13. 20:59
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Hála Botkának semmilyen komolyabb munkahely nem épült Szegeden. A Mercedes is ide akart jönni de Botka megfúrta a dolgot és mentek Kecskemétre inkább.

Most Kecskeméten az utolsó gyári munkás is 200-300-at keres.

2019. szept. 14. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kecskeméti vagyok, gyárban dolgozom. Nem mint munkás, de tudom mennyit keresnek, 200 nettó alatt, csak úgy szólok. Lehet, hogy némivel többet keresnek, mint Szegeden, pl. az univer biztos jobban fizet, mint a pick vagy a mizo. A merci jól felnyomta az ingatlanárakat (még a csok elött), közbe az se fizet jól, az SMP egyszerűsítettre jelent csak be stb.stb. Az autóipar válsága esetén a magyarországi gyárakat fogják elsőnek bezárni
2019. szept. 14. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!