Akik 200 ezer felett keresnek, mivel foglalkoztok?
Ez egy ev leforgasa alatt tortent.
Budapesten 263k netto + 35k cafeteria. Rugalmas munkaido, en osztottam be.
Meg 1,5 hetig Nemetorszag, 512k netto es rugalmas munkaido.
Viszont visszamegyek videkre, ott durvan 146k nettom lesz, 8 oraban. Gepeszmernok bsc plusz mas mernoki msc.
Munkakör: gyűjteményi informatikus
Naponta 8 óra (pénteken 6), hétvége és túlóra nincs.
Úgy sikerült, hogy tanultam, szerencsém volt, és egész ügyesen tudom eladni magam interjún.
(Life hack: érdemes erre mindenkinek ráfeküdni, ha jól tudod előadni magad az néha többet számít, mint maga a tudás. :D )
#13 vagyok, ha a kérdés nekem szólt, akkor nettó 230 + utazási térítés.
Egyébként bölcsész végzettségem van. :) 1 idegen nyelven beszélek felső fokon, egy másikat nemrég kezdtem tanulni a 0-ról, de elég sok nyelvet megértek, ha olvasom. Nem volt itt ismerősöm, megtaláltam a hirdetést, jelentkeztem rá, felvettek, ennyi.
'Irodai dolgozók, ti pontosan mit csináltok? Hány nyelven beszéltek? Ismerőssel jutittatok jó munkahelyhez?'
#11 voltam, bocsánat, nem írtam de én is IT szakmában dolgozom irodában, tehát irodai munka.
Angolul tudok használható szinten, németül csak kicsit.
Soha semmilyen ismerősös protekcios munkám nem volt,"utcáról" jöttem ide is, professionon jelentkeztem hirdetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!