Girlll3 kérdése:
Akik 200 ezer felett keresnek, mivel foglalkoztok?
Figyelt kérdés
Hány órában dolgoztok naponta, hetente és mi a munkakörötök? Hogy sikerült normálisan fizető álláshoz jutnotok?2019. szept. 11. 20:43
1/17 sanyinak válasza:
De hát az átlagkereset is már 200 eFt felett van!
2/17 anonim válasza:
Diplomával, nyelvtudással be is be is cseszne, ha 200k alatt kapnék.
Munkakör:folyamatmérnök
Havi 168 óra, de rugalmasan elosztva.
3/17 anonim válasza:
Gyárba 8 óra 3 műszakkal ennyit meg lehet keresni.
4/17 anonim válasza:
IT tanácsadó vagyok, havi 1,2-1,5 Miska között keresek.
Már egyetem után az első munkahelyemen jobban kerestem, mint nettó 200.
5/17 anonim válasza:
Utazásszervező vagyok, diploma + angollal nem volt nehéz bekerülni. Napi 8 óra (délelőtt), hétvégék fixen szabadok.
7/17 anonim válasza:
Junior programozó vagyok, heti 30-35 óra. Elkezdtem az egyetemet de még fejeztem be így csak havi 400 a nettóm.
8/17 anonim válasza:
Szegeden pizzériában dolgozom a konyhán. Másfél év alatt úgymond kisfőnök lettem, amit igazából kis túlzással csak annyival értem el, hogy nem drogozok munkaidő alatt, mint sok kollégám és beérek mindig időben dolgozni. Heti 5 napon 12 órázom, a nettó órabérem 1200. Igen, egy részét feketén kapom. Mostanra havi kb. nettó 300-320 ezret keresek. Érettségim + egy ide totálisan nem kapcsolódó szakmám van.
24/F
9/17 anonim válasza:
Ismert gyár Pesten. Átlag 270 keresetem. Rendes napi 8 óra meló. Három műszakban.
10/17 anonim válasza:
Gyári szalagmunka. Heti öt nap, napi 8 óra három műszakban. Havi 270-300 nettó + 15 ezer cafeteria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!