Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek egy 3 kisgyermekes...

Szerintetek egy 3 kisgyermekes, egyedülálló anyuka mit tud dolgozni úgy, hogy ne rúgják ki azért, mert a gyerekek állandóan betegek?

Figyelt kérdés
Egy óvodás két kisiskolás gyermek van, segítség az egyetlen nagyszülő, de ha beteg a gyerek, ő se vállalja, nehogy elkapja. Egyáltalán milyen munka fér össze az ilyen egyéni szoc. helyzettel?

2019. szept. 10. 19:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
58%
De aki főállásban akar gyereket nevelni ahhoz kell egy olyan háttér. Semmi támogatás nélkül hogyan akarod? Se idő, se pénz? De gyerekek azok kellenek? Mire így? Miért hagyják ott a nőket a férfiak? Számomra ez is egy érdekes kérdés. Miért van ennyi elvállás? Mert kétlem, hogy minden pasi meghal miután 2, 3 gyereke lett. Ha meg valaki túl önző akkor vállalja a következményeket is ezért írtam előbb gondolkozni kéne aztán cselekedni, lehet utálni érte, én is nő vagyok és nem csináltam agyatlanul gyerekeket a kérdőjelekre. Pont ezért, nem kapsz munkát és nehéz olyan férjnek valót találni, aki ki is tart melletted végig és szereti a családját, a legtöbb pasi csak a testiség részig tud eljutni, több nem kell nekik, azoknak nem szabad szülni, de mindegy hagyjuk is.
2019. szept. 11. 12:03
 22/40 anonim ***** válasza:
35%
20as nagyon egyszerűen. Szeretkezni akar a pasi és felcsináltatja vele magát a nő, nem szól neki csak 3 hónapos terhesség után. A pasi kész tények elé lesz állítva, hogy apa lesz, választása nincs. És ennyi. Nem szeretik a fickók a gumit így be lehet adni nekik, hogy nyugi szedem a fogamzás gátlót, miközben már régóta nem. Sokan megjátszák ám ezt. A pasi meg hidal egyet és lelép, de fizetheti a tartásdíjat agyerek után és kész.Nem nagy kunszt átverni bárkit is.
2019. szept. 11. 12:06
 23/40 anonim ***** válasza:
96%

És ha az apuka rákban, autóbalesetben hal meg? Nem olyan ritka ez.

Ha ne adj' Isten mindketten gyereket akarnak, de megromlik a kapcsolatuk?

Ha a nő adatrögzítő 150ért, férj közgazdász elemző 500ért, lesz 2 baba, férj meghal? Akkor is a nő az utolsó életképtelen akárki?

2019. szept. 11. 12:08
 24/40 anonim ***** válasza:
25%
23as nem erről beszélek, de az is benne lehet, de gondolod minden nő így marad egyedül? Kétlem. De ezt is bele kéne számolni, ha a férjem meghal kire számíthatok a családomon belül, ha senkire, akkor mit fogok csinálni? Vagy senki nem gondol semmire, csak köll a gyerök azt jó van? Tervezni? Gondolkozni már luxus? Persze a szegénységre annak idején is szülték 8asával, 10esével a gyerekeket, de hányan lették meg a felnőtt kort? És hányan lettek neurotikusok? Betegek? Ezt szeretik elfelejteni, az egy dolog hogy túléltek valamit, de milyen áron? idegként valóban szép az élet.
2019. szept. 11. 12:18
 25/40 anonim ***** válasza:
97%

Nem, nem minden anyuka özvegyül meg. De aki igen, annak szerinted hogy esik, ha nekiállnak ilyen arctalan idióták fikázni, hogy minek szült, felelőtlen, így járt, hihihi, stb?

2019. szept. 11. 12:30
 26/40 anonim ***** válasza:
80%

Tehát ne szüljön kb senki? Ez lenne a megoldás?

2019. szept. 11. 12:34
 27/40 anonim ***** válasza:
8%
De szüljön, aki akar, de a saját felelőségére. Engem aztán nem érdekel túlzottan, de látom a csodás eredményeket és nem irigylem a mai gyerek generácíót. Felelőtlen, nem törődöm, önző szülők csodás felnőtteket fognak kitermelni aztán mindenki szidja a társadalmat meg a kormányt, mert mindig jobb másra kenni a bajokat. Elhízott, elkényesztetett, elhanyagolt gyerekek tömege nem csak a net világában. Nem tudnak kommunikálni, viselkedni, mert senki nem ér rájuk otthon. Annak ellenére, hogy a gyámügy rászáll azokra a családokra ahol a gyermek egyedül van hagyva mégis rengeteg gyerek egyedül van otthon és unatkozik, töltik vele a youtube-ra a sz.arságaikat mert nincs kivel beszélgetniük, nincs kivel játszaniuk és olyan helyeken próbálják elütni az idejüket ami nem is a korosztályuknak való, mint pl. a gta5, azt is sok agyatlan szülőcske megveszi a gyerekének csak hallgasson már, megveszik a laptopot meg a kütyüket csak hagyja őt békén, ezeknek minek a gyerek pl.? És most csak általánosságban beszéltem, akinek nem inge ne vegye magára és ne kezdjen el sírni a szája, hogy ez nem is igaz ő nem ilyen. De jelenség mert látni a neten sok ilyen pl.-át. Imádom mikor kiforgatják a szavaimat, mert nem azt mondtam, hogy ne szüljenek az emberek, csak gondolkozzanak előtte, hogy ne szo.passa be az állítólagossan imádott kölykét.
2019. szept. 11. 12:45
 28/40 anonim ***** válasza:
72%

@19 Én egészen konkrétan így nőttem fel, saját tapasztalatból írtam. Édesanyámnak a szíve szakadt meg, de muszáj volt melóznia, mert különben ételre sem lett volna pénzünk. Ha ilyen a felállás, akkor az egy dolog, hogy ideális, ha nonstop vigyáznak egy gyerekre, de ha kilakoltatnak vagy kikötik az áramot, akkor teher alatt nő a pálma és kész.

Gyereken kívül mindenem van, elég magas beosztásban dolgozom, bejártam a fél világot (a másik fele tervezési fázisban), nem egyszer háborús zónákban, éltem meg olyan helyzeteket mind gyerekként, mind felnőttként, amelyeket szerencsére keveseknek kell, így erősen kétlem hogy ne lennék képes gyereket nevelni, a legtöbb esetben kétfogú alkoholista drogfüggőktől sem veszik el a gyerekeiket, ennél talán túlzott kristálygömbözés nélkül is saccolható, hogy jobb szülő lennék, én csak simán úgy döntöttem, hogy nem vállalok gyereket.

8-9 évesen simán el tudtam menni a 4-5 éves öcsémért óvodába, ha szüleim épp azon a napon is 12-16 órát dolgoztak feketén valami istenverte szőlőföldön, hogy legalább enni legyen mit. Nyilván nem a legjobb dolog, de szükség törvényt bont.

2019. szept. 11. 15:25
 29/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Messze kanyarodtunk a kérdéstől... akkor marad a 6 órás Aldi, Meki?
2019. szept. 11. 16:37
 30/40 anonim ***** válasza:
84%
Igen kérdező, marad annyi, vagy takarítás 4, 6 órában sokan így vannak, jobb mint a semmi
2019. szept. 11. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!