Otthoni munka órabérben, megéri?
Sziasztok!
Jatekokat szerelek ossze 3 eve.Oraberem 800 ft.Kertem beremelest,mert ez ma mar eleg keves es egyeni vallalkozo szeretnek lenni,mas tevekenyseg miatt is.Minden jateknak a 800 ft -os oraber utan lett megallapítva egy db-bér.Pl.egy bizonyos jatekbol egy ora alatt 4 db-ot rakok ossze,akkor 1db jatekert 200 ft -ot kapok.Mar 3 eve csinalom es nyilvan 1 ora alatt nem csak 4 db hanem 5-8 db -ot is sikerul mar osszerakni.Aki hozza a jatekokat megegyeztunk,hogy 800 ft -rol 1200-ra noveli az orabert.DE o ugy gondolta,hogy amibol mar tobbet meg tudok csinalni,arra nem tenne ra felszeres emelest csak kevesebbet.
En ezzel nem ertek egyet,mivel amiben rutinom van,abbol nyílvan tobbet meg tudok csinalni.Ti ezt hogy latjatok?
En az eddigi db-arakat novelnem 1/2x-evel,szerintem ez így korrekt,hiszen ez valojaban teljesítménybér.Ha mar vagyok olyan rutinos,hogy tobb megy,akkor az az en sikerem es ez motival,hogy gyorsabb,hatekony abb legyek.
Szeretnek kiallni magamert,de felek,hogy elveszítem ezt a munkat(ami egy masodik munka).
Sajat eszkozeim es muhelyem van,amit fent kell tartsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!