Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire érdemes kérni a pénzt...

Mire érdemes kérni a pénzt szép kártyán?

Figyelt kérdés
OTP Szép kártyám van és van ugye 3 alszámla szám de melyikre érdemes kérni. Ugye van a meleg étkezés vagy mi azzal lehet enni mekibe meg ilyenek meg azzal lehet szállást is fizetni?

2019. szept. 8. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Én így csinálom: szabadidő és vendéglátás zsebekbe kérem a maximálisat. Így még marad egy kevés, az megy a szállásra, hiszen máshova nem tud.

Nem igazán lehet szerintem ennél ésszerűbben. A szállásra azért teszem a lehető legkevesebbet (csak amit muszáj) mert szinte az összes szálláson mindhárom zseb jó fizetni.

De fordítva nem mindig igaz: pl állatkert és hasonlók csak szabadidős keretből vehetők. Ami sajnos pont a legkevesebb összeg. Gyakorlatilag egy hónap alatt nem jön össze egy családi állatkertezés, miközben vendéglátásra ott van több, mint 10 ezer szinte feleslegesen...

Ami viszont szuper dolog, hogy a fürdők kibulizták maguknak, hogy mindhármat elfogadhassák. Így tudunk strandolni szállás, vendéglátás zsebéből is.

2019. szept. 8. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Szállást és fürdőbelépőt lehet mindhárommal fizetni, a többivel azt, ami a nevéből következik.

A vendéglátással lehet mekiben is fizetni, igen. Meg kávézókban, pizzériákban, szóval nem csak éttermekben.

2019. szept. 8. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk is adott volt a választási lehetőség:

a) vendéglátásra megy 100 000Ft

b) választasz a másik 2 közül 1-et, de ez esetben csak évi 20 000-et kapsz

Még ilyen szituban is volt olyan, akinek gondot okozott a döntés, de végül megértettem vele, hogy A-a-A-a csakis az a)

2019. szept. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!