Mire érdemes kérni a pénzt szép kártyán?
Én így csinálom: szabadidő és vendéglátás zsebekbe kérem a maximálisat. Így még marad egy kevés, az megy a szállásra, hiszen máshova nem tud.
Nem igazán lehet szerintem ennél ésszerűbben. A szállásra azért teszem a lehető legkevesebbet (csak amit muszáj) mert szinte az összes szálláson mindhárom zseb jó fizetni.
De fordítva nem mindig igaz: pl állatkert és hasonlók csak szabadidős keretből vehetők. Ami sajnos pont a legkevesebb összeg. Gyakorlatilag egy hónap alatt nem jön össze egy családi állatkertezés, miközben vendéglátásra ott van több, mint 10 ezer szinte feleslegesen...
Ami viszont szuper dolog, hogy a fürdők kibulizták maguknak, hogy mindhármat elfogadhassák. Így tudunk strandolni szállás, vendéglátás zsebéből is.
Szállást és fürdőbelépőt lehet mindhárommal fizetni, a többivel azt, ami a nevéből következik.
A vendéglátással lehet mekiben is fizetni, igen. Meg kávézókban, pizzériákban, szóval nem csak éttermekben.
Nálunk is adott volt a választási lehetőség:
a) vendéglátásra megy 100 000Ft
b) választasz a másik 2 közül 1-et, de ez esetben csak évi 20 000-et kapsz
Még ilyen szituban is volt olyan, akinek gondot okozott a döntés, de végül megértettem vele, hogy A-a-A-a csakis az a)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!