Melyik bankhoz érdemes menni?
Figyelt kérdés
Eddig külföldön éltem így nem volt magyar számlám. Most Magyarországon fogok dolgozni így szükségem van egyre. Olyan szempontok érdekelnének, hogy melyik húzza le a legkevesebb pénzt különböző díjakban illetve melyikkel a 'legkényelmesebb' bankolni (pl van fiókjuk minden városban stb). Még az lenne a kérdésem, hogy láttam, hogy bizonyos cafeteria elemek (pl. SZÉP kártya) elérhetők különböző bankoknál (pl. K&H szépkártya, OTP szépkártya stb) és meg van adva néhány cégnél, hogy ezt meg azt fogadjuk el. Attól, hogy én a CIB banknál vagyok pl. még a munkáltató adhat K&H szépkártyát és én azt használhatom vagy ez hogy megy?2018. jún. 22. 20:56
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és gondolom egyértelmű, de menni fog a számlára egy havi fizetés. Meg gondolom ez is egyértelmű de azért mondom, hogy szükségem lesz egy 'dombornyomott' kártyára (neten és külföldön használható).
2018. jún. 22. 21:01
2/3 anonim válasza:
"*aiffeisen" premium gold bankszamlacsomagom van, havi 400 e Ft-nak kell beerkeznie havonta, igy szinte minden lenyeges dolog ingyenes. Utana kell olvasni, mert mas feltetelek fennallasa eseten is megnyithato a szamla. (Szokasos penzfelvetel, szokasos utalasok ingyenesek, kissakkozhato a legolcsobb megoldas hogyanja)
Szep kartya ugyekben nem tudok korrekt tapasztalatot megosztani.
3/3 anonim válasza:
A SZÉP kártya cafeteria elem, a munkáltatódtól függ, hogy melyik pénzintézettel szerződik le. Tapasztalat szerint az Otp SZÉP kártyát fogadják el a legtöbb helyen.
Ettől te ahhoz a bankhoz mész bankszámlát nyitni, amelyik szimpatikus. Ha most nyitnék számlát, a rafit, vagy a k&H t választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!