Az olasz nyelvet kevés magyar beszéli? Alig akad jelentkező.
Figyelt kérdés
Toborzóként dolgozom és alig van jelentkező az ajánlatokra, amik megkövetelik az olasz nyelvtudást.2019. szept. 6. 20:21
11/14 anonim válasza:
Na most az a kérdés, hogy 7es milyen melóra keres embert. Ha például call centeresnek, oda közgáz diplomával a kutya se fog elmenni.
Én pl külföldön élek, de van otthon egy kis cégem, amivel néha bevállalok kisebb-nagyobb IT munkákat. Most kellett volna nekem egy ember, akire rábízhattam volna egy hót egyszerű adatfeltöltő feladatot, gyakorlatilag 8 általánossal meg lehet csinálni, de angolul kellett hozzá tudni. Szerintetek találtam rá embert? Jóhogy nem.
12/14 anonim válasza:
Szerintem kevesen beszélik, pedig sokan tanulták. Én beszélgetek olaszt, mégsem vesznek fel vele sehova.
13/14 anonim válasza:
Én viszonylag jól beszélek olaszul (felsőfokon), de a legtöbb állásnál elvárás a folyékonx angol is mellé, ami még nincsen.
14/14 anonim válasza:
Mivel Magyarországon többnyire az angolt és a németet oktatják, elvétve franciát és olaszt, így a kérdésre meg van a válasz. Én beszélek olaszul és keresett is főleg Pesten, ahol ha nagyon akarnám találnék vele munkát, csak én azokat nem szeretem végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!