Szerintetek milyen lenne ha csinálna bárki egy harcosok klubbját magyar országon (van? )? Lenne rá jelentkező? és ha esetleg kitudódik a rendőrök beszólhatnak (intézkedhetnek)?
Figyelt kérdés
Úgy értem ugye hogy bunyóhoz kiszokták hívni a rendőröket. viszont ha az emberek önszántukból verekednek annak van bármi következménye? tudom ez két kérdés...2011. jan. 31. 21:47
1/4 anonim válasza:
Illegál ketrecbunyó félére gondolsz? Én legyelországban láttam ilyet este egy kikötőben, és bizony nagy számú közönséget nem engedtek oda, mert ott illegális dolog ez és a törvény bünteti. Én is csak azért láthattam mert én ott dolgoztam a kikötőben.
2/4 böiler válasza:
Mi párszor csináltunk ilyesmiket. Mondjuk mi azért kesztyűben toltuk. Meg csak 5-en voltunk. :D Csak azóta azt a házat eladták. Viszont szerintem persze, lenne rá igény.
Meg most mit tennének a rendőrök? Ez olyan, mintha edzésen püfölnétek egymást... Aztán lehet, hogy nem. :D
Viszont, ha csinálsz, és Bp. környékén, akkor jelezd.
3/4 anonim válasza:
Biztos hogy lennének rá jelentkezők!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló. sajnos Pécsen lakom, itt gondoltam:P. köszönöm az eddigi válaszokat,jöhetnek még.:)
2011. febr. 1. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!