Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan céghez jelentkezni,...

Olyan céghez jelentkezni, ahonnan már két ajánlatot visszautasítottam?

Figyelt kérdés
Egy vállalatnál már kétszer voltam állásinterjún - először még két éve, másodszor decemberben. Mindkét alkalommal kaptam tőlük ajánlatot, de mindig kevesebbet ajánlottak, mint az általam megadott bérigény sáv és lévén, hogy volt munkám, így nem érte meg váltani. Most újra láttam náluk egy érdekes álláshirdetést, érdemes lehet megpróbálni? Vagy már úgy lehetnek vele, hogy kétszer visszautasítottam őket, inkább be se hívnak?
2019. szept. 5. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy nem hívnak be, de azt miből gondolod, hogy most megfizetnének rendesen?
2019. szept. 5. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Na igen, hátha realizálták, hogy amíg kevesebbet ígérnek, addig nem vállalom. Illetve direkt többet kérnék, hogyha kevesebbet ajánlanak akkor is én járjak jól.
2019. szept. 5. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld meg, arra még talán emlékeznek, hogy decemberben jártál náluk, de arra nem, hogy 2 éve is
2019. szept. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!