Egy állásra kétszer lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt jelentkeztem egy állásra de sajnos elutasítottak mert az egyik tesztfeladatom nem sikerült valami jóra.
Így 3 hónap múlva már többet tudok a témáról.
Szerintetek tolakodásnak vennék azt ha megpróbálnék még egyszer jelentkezni az állásra vagy inkább díjaznák, hogy ennyire szükségem van az állásra.
2019. aug. 19. 11:19
1/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, de nem biztos, hogy behívnak újra. De vesztenivalód? Max nem hívnak be.
2/7 anonim válasza:
3 hónapja nem találnak senkit az állásra?
3/7 anonim válasza:
Nem tudom mennyire komoly az a tesztfeladat, de ha az nem sikerült, és egyértelműen elutasítottak, akkor nem sok esélyed van hogy újra behívnak.
4/7 anonim válasza:
Jelentkezhetsz, de nem valószínű, hogy behívnak. Főleg, ha ugyanarra a pozira jelentkezel. A legtöbb cégnek val ilyen szabálya, hogy egy sikertelen pályázat után fél-egy évvel nem fogadnak el tőled másikat.
5/7 anonim válasza:
Nem fogják díjazni, épp ellenkezőleg, egyenes út a tiltólista felé. Egy év minimum teljen el, mielőtt megint jelentkeznél és az önéletrajzod is tartalmazza az azóta megszerzett plusz tudást, akkor esetleg sikerülhet, de még jobb, hamás cégnél próbálkozol.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként nem csak 3 hónapja van kiírva az álláslehetőség hanem tavaly október óta.
És nem jutottam el odáig, hogy behívjanak (már ha behívnak egyáltalán valakit (lehetséges azért mert az álláshirdetésben 100%-os távmunkát ajánlanak)) ahogy elküldtem e-mailben az önéletrajzom küldték is a tesztfeladatokat (ez egy szoftverfejlesztő cég).
2019. aug. 20. 10:05
7/7 anonim válasza:
Akkor ennyi, erre a pozícióra már nem fognak felvenni, sokáig dolgoztam HR-en, ha kellettél volna nekik, már rég ott dolgoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!