Miért nem szüntetik be az 5 ft-osokat?
Oké, tehát inflálódik a pénz > növekedik a béred.
Ez stimmel, egyedül azt nem tetted hozzá, hogy a fizetésed reálértéke nem nő, pont az infláció miatt.
Ezért volt tök fölösleges a béremelés, mert inflálódott egy jókorát a forint hozzá, eredő = 0. De bár ezer birka szavazatát meg lehetett vele venni.
A gazdaság fejlődését pedig továbbra sem segíti az infláció a legkevésbé se.
Te az a fajta idiota vagy, akit az eszervek sem gyoznek meg, allitja a sajat hulyeseget, meg van gyozodve hogy neki van igaza.
800helyen le van irva, gazdasagi szakertok altal, hogy a minimalis inflacio szukseges a gazdaság szempontjából.
Bakmonitor cikke:
Ugyanakkor azt látni kell, hogy az infláció nem feltétlenül rossz dolog, inkább az árak elmozdulásának mértékével vannak gondok. A kismértékű infláció jelenléte egy egészséges, folyamatosan bővülő gazdaság esetében nagyon is normális, nem véletlenül céloz meg a jegybank sem 3%-os inflációs szintet. Továbbá az infláció jelent biztosítékot arra, hogy a cégek árakat tudjanak emelni, és hogy a másik oldalról a bérünk is növekedni tudjon.
A kulcs, hogy az áremelkedés kiszámítható legyen, amivel az emberek előre tudnak kalkulálni.
"Te az a fajta idiota vagy, akit az eszervek sem gyoznek meg"
Mikor volt neked bármi észérved, ostoba birka? Ferdítesz, csúsztatsz, ködösítesz, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadod.
"allitja a sajat hulyeseget, meg van gyozodve hogy neki van igaza."
A tények eddig engem igazoltak a történelem során. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
"800helyen le van irva, gazdasagi szakertok altal, hogy a minimalis inflacio szukseges a gazdaság szempontjából."
Ezt senki nem is vitatta, úgyhogy nyitott kapukat döngetsz. 3 százalék infláció NEM hiperinfláció, csak te próbálod összemosni a kettőt.
A bibi az, kisapám, hogy itt nálunk nem minimális az infláció.
Hagyjuk, te egy idiota vagy. Attol hogy minden mondatot kulon kielemzel jelzi mekkora suttyó bohoc vagy.
Javaslom kezdj el bunkert epiteni, gyujts konzerveket meg tartos kajat, mert jön a hiperinflacio. Holnaputan mar soporjuk a 20000es bankot az utcakon mert 3milliard lesz egy kilo kenyer. Lesz itt anarchia, háború meg minden, kiurulnek a boltok, elzarjak az ivóvizet mert elinflalodik Magyarorszag. Hala isten, te erre szamitasz, mert te elore latod. Te vagy a mi hősünk, miert nem hittunk neked.. Miert nem.
"Hagyjuk, te egy idiota vagy."
Megszólalt az értelem megint :D és ezek után még elvárod, hogy bárki komolyan vegyen itt téged.
"Attol hogy minden mondatot kulon kielemzel jelzi mekkora suttyó bohoc vagy."
Fáj, hogy fogást találok rajtad? Szánalmas zugnetes butaproli.
"Javaslom kezdj el bunkert epiteni, gyujts konzerveket meg tartos kajat, mert jön a hiperinflacio."
Van elég befektetésem, úgyhogy engem nem fog érinteni.
"Holnaputan mar soporjuk a 20000es bankot az utcakon mert 3milliard lesz egy kilo kenyer. Lesz itt anarchia, háború meg minden, kiurulnek a boltok, elzarjak az ivóvizet mert elinflalodik Magyarorszag."
Azaz, égjen az a szalmabáb!!!
Megvolt a napi trollkodásod, remélem jó nagyot élveztél rá.
Small thingz amuse small mindz.
Te vagy az aki nem tudtad semmivel alatamasztani az allitasod hogy az inflacio rossz. En belinkeltem, elottem meg elmagyaraztak hogy miert szukseges MINDEN orszag gazdasaganak a minimalis, elore kalkulalható(kiszámítható) infláció.
Te csak a hulyeseged hajtogatod, erveket nem hozol rel, akkor ki is a troll?
Raadasul még kva menő is vagy mert odabofogsz egy amcsi kozhelyparadet. Ráadásul z vel irva a tobbeszamot, mint ahogy a niggák kiejtik. Gratulalok, ez mar valami
"Te vagy az aki nem tudtad semmivel alatamasztani az allitasod hogy az inflacio rossz."
Zimbabwe
'Nuff said
"En belinkeltem, elottem meg elmagyaraztak hogy miert szukseges MINDEN orszag gazdasaganak a minimalis, elore kalkulalható(kiszámítható) infláció."
És minálunk szerinted minimális, előre kalkulálható az infláció?
Nem kell rá válaszolnod, költői volt a kérdés.
"Te csak a hulyeseged hajtogatod, erveket nem hozol rel, akkor ki is a troll?"
Az nem elég érv neked, hogy deflációnál nincs az a baromság, hogy a tegnapi pénz mindig többet ér a mainál?
Igazán sajnállak, ha téged nem győz meg :'(((((( Eeeeeeeeeee, de nem számít. Van amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek pedig semmi köze egymáshoz.
"Raadasul még kva menő is vagy mert odabofogsz egy amcsi kozhelyparadet. Ráadásul z vel irva a tobbeszamot, mint ahogy a niggák kiejtik. Gratulalok, ez mar valami"
Nálad "menőbb" is vagyok, kisapám, ha már így felhoztad, és nem, nem azért, mert felhoztam egy "amcsi közhelyparádét". Eredeti formájában idéztem, azért van Z-vel írva. Nyilván a te hunszittyasumér köpkölődésed az sokkal jobb, észvitéz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!