Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fővárosban ilyen 360ezer már...

Fővárosban ilyen 360ezer már jó fizetésnek számít? (lent)

Figyelt kérdés
Eddig vidéken dolgoztam és erre azért jóval alacsonyabbak a fizetések általában (meg mondjuk az albérlet árak is). KKV-ről van szó, és menedzseri pozíciónak van megnevezve, de csak 1-2 ember tartozna alám. Ezt az összeget a munkaadó ajánlotta.
2019. szept. 2. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, nettó 360 az rendben van. Vállald el!
2019. szept. 3. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Én a s.ggemet földhöz verném örömömben, ha ennyi pénzt ajánlanának nekem Budapesten.
2019. szept. 3. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
gyárban operátorként 300 megvan vgan 4 muszakban mindenhol Pesten
2019. szept. 3. 19:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Én is ezért filózom rajta, mert örülnék már ennek a pénznek is nagyon, de láttam már ismerős fb megosztása alapján, hogy pl szállodába recepcióst keresnek angol nyelvismerettel és 300ezer nettó a fizetés meg tök jó munkakörnyezet.

Oké lehet hogy ott van több műszak vagy nem tudom, ez meg sima napi 8 óra, de ez a pozíció meg azért komoly szellemi munka, többnyire angol nyelven kell végezni (ja és nincsenek olyan juttatások, hogy SZÉP kártya meg bónuszok semmi ilyesmi, csak rugalmas munkaidő...)

2019. szept. 4. 11:17
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
A recepcios ejszakázik
2019. szept. 4. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez oké zseton.

Manager check: mennyi a budgeted? Ha nincs akkor nem manager pozi. Valszeg people manager miatt "manager".

Gondolom azért laptop, home office, céges telefon+ előfizetés jár.

#13:Lehet megkeres egy operátor megszakadva (4 műszak!) 300at de kényelmesebb egy légkondis irodában kávézgatva, néha netezgetve, rugalmas munkavégzéssel.

2019. szept. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!