Fővárosban ilyen 360ezer már jó fizetésnek számít? (lent)
Én is ezért filózom rajta, mert örülnék már ennek a pénznek is nagyon, de láttam már ismerős fb megosztása alapján, hogy pl szállodába recepcióst keresnek angol nyelvismerettel és 300ezer nettó a fizetés meg tök jó munkakörnyezet.
Oké lehet hogy ott van több műszak vagy nem tudom, ez meg sima napi 8 óra, de ez a pozíció meg azért komoly szellemi munka, többnyire angol nyelven kell végezni (ja és nincsenek olyan juttatások, hogy SZÉP kártya meg bónuszok semmi ilyesmi, csak rugalmas munkaidő...)
Ez oké zseton.
Manager check: mennyi a budgeted? Ha nincs akkor nem manager pozi. Valszeg people manager miatt "manager".
Gondolom azért laptop, home office, céges telefon+ előfizetés jár.
#13:Lehet megkeres egy operátor megszakadva (4 műszak!) 300at de kényelmesebb egy légkondis irodában kávézgatva, néha netezgetve, rugalmas munkavégzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!