Ti mennyi idő alatt találtatok munkát diploma alatt?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy hétben folyamatosan jelentkezek állásokra, de még vissza sem jeleztek, semmi. Tegnap azt írta az egyik karrier oldal, hogy a kiválasztás folyamatban, de még nem kerestek meg. Nagy rajtam a nyomás, teljesen el vagyok keseredve és félek. Talán jelentkezzek olyan állásra, ami sima irodai munka?2019. aug. 29. 13:09
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elrontottam a kérdést. Diploma megszerzése után, nem alatt. :)
2019. aug. 29. 13:12
3/16 anonim válasza:
Nekem kommunikáció szakos diplim van, 5 éve nem találok semmilyen munkát, ebbe a rohadt munkanélküliségbe. így a szüleim tartanak el.
5/16 anonim válasza:
államvizsga (diploma megszerzése) után 1 év 3 hónap után kaptam munkát. Kemény mi?
6/16 anonim válasza:
Már államvizsga előtt beadtam 1 helyre, fel is vettek,így végzés után 1 hónappal tudta kezdeni.
7/16 anonim válasza:
Milyen munkanélküliseg? Csak az nem dolgozik aki nem akar.
8/16 anonim válasza:
Már a diploma megszerzése előtt elkezdtem diákként dolgozni.
9/16 anonim válasza:
Történelrm szak elvegzese uzan 7 nappal kaptam állást keresek gy sscben
10/16 anonim válasza:
Vicces volt. Végzés előtt már jelentkezgettem, interjún is voltam. Aztán a diplomaosztó reggelén jött meg pont az ajanlat, amit el is fogadtam. Szóval nem kellett sokat várnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!