200 nettó alatt kereső szegény férfiak Ti hogyan teremtitek elő másodállásból azt a kb 40-50 ezer ft-ot, hogy egy átlagjövedelmet (230-240 nettó) fel tudjatok mutatni magatoknak és a nőknek?
A nőknek általában mindegy mennyit keresel csak a szeretet számít. A pénzéhes ribiknek viszont havi nettó 500 is kevés lesz, pedig az már Magyarországon egész jó fizu.
Mi együtt voltunk amikor mindketten diákmunkaztunk kevés pénzért, aztán amikor feleségem keresett jobban (kb 140 körül én 50-90).
Most meg épp én kapok többet (400 körül), mert feleségem gyesen van (így kap 220 körül)
Mi mindig szerettük egymást, sose volt a pénz miatt elvárás egymással szemben. Beosztottuk ami épp volt.
"Engem az zavarna inkább, hogy túlhajtja magát és nincs szabadideje."
Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie!
Heti 40 órában lehet csak 200-at vagy 600-at is keresni.
Magyarországon bruttó 255 ezer a medián bér. Az kb 160-170 nettóban. Akkor miről is beszélünk?
230-240 nettót a ksh szerint keresünk. Az én ismerettségi körömben elég nagy a szakadék a fizetéseket illetően és megmondom őszintén nem az észbeli tudás dönti el a mértékét sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!