Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még itt olyan aki nem...

Van még itt olyan aki nem keres többszáz ezret?

Figyelt kérdés

Minden egyes kérdésnél olyan válaszok vannak, hogy aki keveset keres az annyit is ér. Ez a Lázár jani filozófia is...

Nos van még ebben az országban olyan, aki nem keresi meg a több százezres nettót, pedig nem csak ül egésznap, hanem rendes munkája van???

2019. aug. 24. 20:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%
Van olyan. Most ez a válasz mit segített?
2019. aug. 25. 12:14
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem, szerintük 10%-kal átlag alatt kapok. Pedig én elégedett vagyok a fizetésemmel.
2019. aug. 25. 21:12
 23/24 A kérdező kommentje:
Lakosság számára ingyenesen elérhető valós adat a fizetésekről nem nagyon van. A fizetesek.hu szerintem nem ad valós képet a fizetésekről, hiszen beküldött adatokból dolgozik. Arra alapoz, hogy mindenki igazat mond... Így ha épp munkát keresek és szét akarok nézni, akkor mit adok meg? (Egy kamu bért)?
2019. aug. 30. 19:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért elég jól tudja a fizetéseket.
2019. aug. 30. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!