Van még itt olyan aki nem keres többszáz ezret?
Minden egyes kérdésnél olyan válaszok vannak, hogy aki keveset keres az annyit is ér. Ez a Lázár jani filozófia is...
Nos van még ebben az országban olyan, aki nem keresi meg a több százezres nettót, pedig nem csak ül egésznap, hanem rendes munkája van???
Budapesten vagyok adminisztrátor, aktatologató, ide-oda adatmásolgató, innen-amoda táblákat exportáló.
Egy évvel ezelőtt cafeteriaval is nettó 175 körül volt, de a cafeteria helyett jobban örültem volna pénznek, mert csak a SZÉP szabadidőt és kaját tudom értelmesen elhasználni.
Tél óta verte alulról a nettó 200-at, cafeteriaval.
Aztán váltottam. Hát, a legtöbb cég nettó 140-170 között akart ajánlani.
Nagy nehezen találtam egy pozíciót, ahol bónusszal és caffal nettó 220, de bónusz nélkül kb 180-190. A bónuszt ugyebár bármikor elvehetik egy-egy hónapra.
Ha ezt leírom, mindig le vagyok pontozva.
Állítólag Budapesten, hasznos végzettség nélkül is ennél jóval többet lehet keresni - hol?
Persze ezen az oldalon lenézik az adminisztrátorokat...
Tudjátok, lehet rosszul dönteni 18-19 évesen és van az úgy, hogy jó végzettséggel se sikerül. Ok, tudom, mi már nem vagyunk emberek.
Azért nem érdemes az itteni válaszokból kiindulni, mert ugye a főkategória neve az, hogy "üzlet és pénzügyek".
Na, most én merek élni a feltételezéssel, hogy ez a téma esetleg több magasan képzett, tehát valószínűleg jobban kereső embert érdekel. Ezen kívül az oldal látogatói sem egy reprezentatív mintát jelentenek az ország lakosságából.
Más kategóriáknál is megfigyelhető hasonló. Például a vallásos alszekciónál minden második ember egy félőrült szektás, a valóságban pedig nincs ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!