Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még itt olyan aki nem...

Van még itt olyan aki nem keres többszáz ezret?

Figyelt kérdés

Minden egyes kérdésnél olyan válaszok vannak, hogy aki keveset keres az annyit is ér. Ez a Lázár jani filozófia is...

Nos van még ebben az országban olyan, aki nem keresi meg a több százezres nettót, pedig nem csak ül egésznap, hanem rendes munkája van???

2019. aug. 24. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
kedves 9es bünözz csak legalább lecsuknak és nem csinálsz accountokat pl tőkés házimacskája poormacska stb.
2019. aug. 24. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Ejj ezek a szemét buszsofőrök, hogy egész nap csak ülnek, aztán nem hidegburkolók!
2019. aug. 25. 00:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Félreértettetek, bocsánat. Egész nap csak ül és malmozik... talán így jobban átjött volna, hogy mire gondolok. Minden munka lehet értékes, attól függetlenül, hogy szellemi vagy fizikai. A kérdést azért tettem fel, mert elolvastam pár kérdést itt gyakorin és nagyrészt olyan válaszok vannak, amikből bárki azt szűrné le, hogy itt mindenki jól él, aki nem azt meg átverték és azért nem keres annyit amennyit. Olyanokat találtam, hogy ápoló 400at keres, multinál egy supportos 500-600-at. Pedig én ezeket a fizetéseket nem látom annyira, nyilván vannak ilyen nagyok is, én is tudok egyet az ismerősi körömből. De mérnök, közgazdász, ápoló, programozó ismerőseim nem keresnek ennyit. (Kíméljetek meg azoktól a válaszoktól légyszíves, hogy az ember értékét a fizetése adja meg.)
2019. aug. 25. 09:09
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Vidéken ennyit nem keresnek. Közgazdász 33 éves vezetői női ismerősöm is csak 240 et kap, Pesten uazért majdnem 400 at kapott volna. Pesten majdnem dupla akkorák a bérek, persze nem állami szektorban.
2019. aug. 25. 09:20
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Budapesten vagyok adminisztrátor, aktatologató, ide-oda adatmásolgató, innen-amoda táblákat exportáló.

Egy évvel ezelőtt cafeteriaval is nettó 175 körül volt, de a cafeteria helyett jobban örültem volna pénznek, mert csak a SZÉP szabadidőt és kaját tudom értelmesen elhasználni.

Tél óta verte alulról a nettó 200-at, cafeteriaval.

Aztán váltottam. Hát, a legtöbb cég nettó 140-170 között akart ajánlani.

Nagy nehezen találtam egy pozíciót, ahol bónusszal és caffal nettó 220, de bónusz nélkül kb 180-190. A bónuszt ugyebár bármikor elvehetik egy-egy hónapra.

Ha ezt leírom, mindig le vagyok pontozva.

Állítólag Budapesten, hasznos végzettség nélkül is ennél jóval többet lehet keresni - hol?

Persze ezen az oldalon lenézik az adminisztrátorokat...

Tudjátok, lehet rosszul dönteni 18-19 évesen és van az úgy, hogy jó végzettséggel se sikerül. Ok, tudom, mi már nem vagyunk emberek.

2019. aug. 25. 09:56
 16/24 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó. Multicéghez mentél dolgozni 180-190 ért?
2019. aug. 25. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
Jelenleg 0, előtte 3,5 évig irodai közmunkán szakirányú végzettséggel nettó 70e, a munka ugyanaz volt, mint a szemben ülő nettó 160-at kapó, kevesebb és nem odaillő végzettséggel rendelkező kollégáé.
2019. aug. 25. 10:46
 18/24 anonim ***** válasza:
90%
Sok ismeros van Pesten 4 muszakban. 250 netto. Igaz sok melo es lezullott emberekkel vagy ott,de legalabb megelsz belole
2019. aug. 25. 10:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem érdemes az itteni válaszokból kiindulni, mert ugye a főkategória neve az, hogy "üzlet és pénzügyek".

Na, most én merek élni a feltételezéssel, hogy ez a téma esetleg több magasan képzett, tehát valószínűleg jobban kereső embert érdekel. Ezen kívül az oldal látogatói sem egy reprezentatív mintát jelentenek az ország lakosságából.

Más kategóriáknál is megfigyelhető hasonló. Például a vallásos alszekciónál minden második ember egy félőrült szektás, a valóságban pedig nincs ez így.

2019. aug. 25. 11:53
 20/24 anonim ***** válasza:
2019. aug. 25. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!