Ti hagynátok ott munkahelyet azért, mert nem engedi a feljebb jutást, előre lépést?
Igen.
Ráadasul úgy, hogy a főnököm nyalizott nekem, hogy ennél a cégnél nagy jövő vár még rám. (Már rég nyugdíjasként dolgozott) Majd a főnöke megemelte duplájára a fizetését. Azt mondta januártól már visszamegy nyugdíjba, ezt a januárt várjuk 2017 óta, biztos hogy nem fog még jövőre sem eljönni. Én viszont nem várok. Lelépek amint tudok.
A feljebb jutást gondolom nem csak pozíció miatt akarod hanem pénz miatt is. Ha biztos vagy benne, hogy nem engednének el akkor érdemes lehet egy olyat is bepróbálni, hogy beadod a felmondást azzal az indokkal, hogy nincs feljebb lépési lehetőség, kevesled a pénzt is.
Én így kaptam 15% emelést csak hogy ne menjek el. Így egyelőre maradtam.
Attól függ, milyen helyzetben van az ember.
Én pl. üzl.vez.helyettes voltam a Lidlnél.
Terhes lettem. Szülést követő 2 év múlva visszamentem, 6 órás dolgozónak vettek vissza.
S kisgyermekes anyukaként nem állt előttem előrelépési lehetőség (az ő szemükben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!