Érettségi után mit lenne érdemes dolgozni?
[link]
Gyári operátor munkával 200-at simán megkeresheted, mellette meg tanulj, képezd magad. Hogy milyen szakmát érné meg elvégezni? Hát azt te tudod, hogy mi érdekel.
2019. aug. 23. 18:54
2/12 A kérdező kommentje:
Felvennének egyébként könnyen Tescoba? Jobban járnék mint ejszakazni 12 orat 6e ft ert nem? Koszi egyebkent. Gyari operatorhoz kell valami?
A gyári operátor munkákhoz általában 8 általános kell.
2019. aug. 23. 20:01
4/12 A kérdező kommentje:
:D Akkor gondolom nem kell hozzá sok ész. Köszi a válaszaidat. A többiek válaszát is várom kíváncsian
"Érettségi után mit lenne érdemes dolgozni?"
Érettségi után nem dolgozni kell, hanem tanulni valamit.
Az állam fizeti az első OKJ-t.
Tanulj valamit.
Ha van hozzá affinitásod, akkor junor fejlesztői tanfolyamot javaslok.
Illetve, még a pénzügyes végzettségekkel is ellehet helyezkedni.
De, ha hosszabb távon gondolkodsz szellemi munkában, akkor egyetem.
2019. aug. 23. 21:41
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Kérdés: nekem az érettségi mellé járt egy szakma is. Bolti eladó. Talán okj-s. Akkor ha mennék okjs tanfolyamra fizetős lenne már? Milyen okj-s tanfolyam a legkifizetendőbb?
Bar budapesti ceg, de 3 honap probaido utan brutto 330-as alapot ad. Evi brutto 576000 ft cafit es aki 80 km-nel messzebb lakik, annak egy evig ad szallas.
2019. aug. 24. 07:21
Okj tanfolyam?
Gepesz, elektro, mechatro, amivel tudnal is keresni.
2019. aug. 24. 08:05
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó hozzászólónak!!! Tudnál linket dobni? Ez érdekelne. Hány órában kéne, heti hány napot dolgozni, hány szabadnap lenne. Hány műszak van. Milyen a kezdő nettó oraber stb. De a bruttó 330-nak a nettója 250 körül lehet szerintem. Bár lehet nagy hülyeséget mondtam. Illetve 550 brutto cafateria. Az havi 30 e ft is lehet siman nettoban. Meg ingyen egy ev szallas? A szallas milyen? Mert ha minden ilyen szép és jó az azt jelentené, hogy egy évig a fizetés 100%-át félre lehetne tenni ha cafateriat havonta adjak es abbol étkeznek. Azaz egy ev alatt akar 3 millio forintot is felre lehetne tenni.
Van, H-P-ig, 12 ora, valtakozo nyolc oras, van folyamatos muszak. A folyamatos muszak 12 ora, nappal, ejszaka, mondjuk ebbe a beosztasba a bruttod, kozel a nettod lesz.
Szoval, mindenfele muszak van.
2019. aug. 25. 10:19
Kapcsolódó kérdések: