Felétek mennyire könnyű munkát találni?
Figyelt kérdés
A munkáltatók, vagy a munkavállalók válogatnak felétek?
+írd meg, hogy merre laksz az országban!
kösz
2019. aug. 22. 16:30
1/17 anonim válasza:
Anglia / Wiltshire megye. Egyenlőre még akad meló ha valaki dolgozni akar. De hogy meddig nem tudni.
2/17 anonim válasza:
Nálunk könnyű munkát találni akkor, ha valami gyári betanított munkára vágysz.
Viszont, ha komoly szellemi munkára vágysz, ami több, mint adminisztráció,és még jól is fizet, akkor az már nehezebb.
3/17 anonim válasza:
Ja, igen azt kihagytam.
Győr-MOson-Soprom megye.
4/17 anonim válasza:
Dublin, Írország, lassan 8 éve élek itt. Ahogy körbenézek a munkaerőpiacon csak az nem dolgozik, aki vagy nem akar, vagy nem beszéli a nyelvet. Viszont a lakhatás jelenleg az egyik legdrágább Európában sajnos, szóval ha maga az ország érdekel, más városokat ajánlanék.
6/17 anonim válasza:
Szeged, jelenleg lehetetlennek érzem.
7/17 anonim válasza:
Budapest csak az, nem dolgozik aki nem akar
8/17 anonim válasza:
Operátort/betanított munkást és kasszást rengeteg helyre keresnek, szellemi munkakörbe nehezebb elhelyezkedni.
Veszprém
9/17 anonim válasza:
Budapesten pár hónapja váltottam. Nekem úgy tűnt van bőven lehetőség.
10/17 anonim válasza:
Illetve rengeteg boltban, piacon, büfében látom kiírva hogy munkatársat keresnek, szóval tuti van munka bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!