Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nők, ha egy olyan értelmes...

Nők, ha egy olyan értelmes férfi, aki nem biztos, h keres nettó 200 at (tűzoltó, mentőtiszt, tanár, katona, rendőr, biológus), akkor sírva-röhögve kosarazzátok ki, akkor is ha szimpatikus?

Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 19:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
28%

Nem röhögve, de igen, kikosarazom.

Nem tudok és nem is akarok egy felnőtt embert eltartani, 200 pedig manapság semmi, főleg, ha gyereket is akarnánk.

2019. aug. 17. 22:06
 22/23 anonim válasza:
85%
Nekem az a fontos,hogy intelligens legyen, céltudatos, legyünk egyhullámhosszon , legyenek közös jövőbeli céljaink.. Én sem értem ezt a kérdést. Kezdjük ott nálam szóba sem kerülne egy randin,hogy ki mennyit keres. Pofám nem lenne megkérdezni , szerintem nem illik és én sem örülnék,ha valaki az anyagi helyzetem felől érdeklődne mélyebben. Szerintem ezzel más is így van, nem tudom,hogy ehhez a kérdéshez honnan jött az ihlet. Elhagyni meg ezért csak nem hagy el senki. Ha meg igen , akkor más porblema is volt, rosszul választottál partnert, ami a te hibád is.
2019. aug. 18. 07:44
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hiszen ez ÉLETKÉPTELEN, én meg nem, mert ennek a tripláját is megkerestem, amíg mondjuk saját lakásra gyűjtöttem huszonévesen. Alattam van, lenézem, gyengének tartom. Minden hivatás, amit felsoroltál, az csak a társadalmi beágyazódás miatt tűnik "jóemberesnek" neked, valószínűleg valamelyiket gyakorlod is, de igazi elköteleződésed sosem volt egyik irányba sem, csak a megbecsültség faktora volt vonzó. különben nem írnál ki ilyen kérdést.
2019. nov. 9. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!