Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nők, ha egy olyan értelmes...

Nők, ha egy olyan értelmes férfi, aki nem biztos, h keres nettó 200 at (tűzoltó, mentőtiszt, tanár, katona, rendőr, biológus), akkor sírva-röhögve kosarazzátok ki, akkor is ha szimpatikus?

Figyelt kérdés
2019. aug. 16. 19:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon rágörcsöltél erre a nettó 200-ra.

Mikor megismerkedtem a már feleségemmel, egyetemen tanultam, részmunkaidőben dolgoztam, albérletet fizettem. Le se tojta hogy nincs pénzem, az első randin egy lángost ettünk, a másodikon meg fröccsöztünk, kb ennyi volt amit villantani tudtam. A kocsim alja úgy szét volt rohadva, hogy pozdorját tettem a szőnyeg alá, el ne hagyjam útközben :D

Azóta szerencsére eltelt pár év, beérett a munkám gyümölcse, már sokkal jobban élünk. Őt azóta sem érdekli a pénz, sőt, ő próbál visszafogni, hogy ne hajtsak annyit.

Erről jut eszembe, még előtte randiztam egy lánnyal, akivel úgy ért véget a próbálkozás, hogy meglátta az említett kocsit, és mondta, hogy ebbe a tragacsba be nem száll. Életem legjobb befektetése volt szegény kis roncshalmaz, így utólag belegondolva.

Szóval hozzáállás kérdése, ha emiatt kosaraznak ki, azt utólag megköszönöd majd.

2019. aug. 16. 20:36
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Abbol itelve, hogy hanyszor irod ki ezt a hulye kerdest (es amennyire keptelen vagy ertelmezni a valaszolat., biztos vagyok benne, hogy a kerdesben szereplo ertelmes ferfit nem magadra erted.

Es egyben jol jellemzi, hogy manapsag vannak szakok, ahol egy erdei pafrany is kepes lenne lediplomazni...

2019. aug. 16. 23:59
 13/23 anonim ***** válasza:
96%
Balázska már 10 éve is gyakoris trollkommandós voltál, ezek szerint még nem emeltek a fizetéseden?????
2019. aug. 17. 06:19
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem. De az zavar, amikor tanult, értelmes, felnőtt férfi mindenki mást okol a saját sikertelensége miatt. Szar amit tanultál és nem lehet vele rendesen keresni? Akkor tanulj mást. Én is ezt teszem. Vinnyogás helyett lehet változtatni is a dolgokon. Tudtad?
2019. aug. 17. 08:08
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem Balázska, ez a nyíregyi csóka.

Nem az a baj veled, hogy mennyit keresel, hanem a fejedben vannak korlátok. Beragadt neked, hogy a gyárban 200 nettót keresnek. Nem csak ez fizet jobban, mint a közszféra, ezer másik lehetőség van.

De egyvalami biztos nem visz előbbre: az itteni siránkozás.

2019. aug. 17. 08:09
 16/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem minden no ilyen de az itt alszenteskedoek nagy resze csak megjatssza magat!
2019. aug. 17. 08:30
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Van férfi tanár, katona, tűzoltó ismerősöm, mindegyiknek van párja, felesége. (egyik felesége óvónéni, a másiké műkörmös, a harmadiké pszichológus). Nem volt szempont a női tagoknál az anyagi helyzet.
2019. aug. 17. 10:50
 18/23 anonim ***** válasza:
26%
Ha valaki kellően értelmes, akkor megtalálja a módját, hogy ne nettó 200 legyen az összjövedelme. Pl.: különóra, vállalkozás, őrző-védelem. Akinek magával szemben nettó 200 az igénye, azt őszintén tudom sajnálni. Ezt férfiként mondom, nőként nem tudnám elképzelni, hogy egy ilyen férfi biztonságot adjon, mert sajnos a mai világban az anyagi biztonság az egyik leginkább meghatározó.
2019. aug. 17. 12:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Érdekes lehet ahogy egy technika tanár (hasamra ütöttem)külön órákat ad.
2019. aug. 17. 13:19
 20/23 anonim ***** válasza:
85%
Az is érdekes, ha valaki jövedelemigazolással megy randizni.
2019. aug. 17. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!