Nők, ha egy olyan értelmes férfi, aki nem biztos, h keres nettó 200 at (tűzoltó, mentőtiszt, tanár, katona, rendőr, biológus), akkor sírva-röhögve kosarazzátok ki, akkor is ha szimpatikus?
Nagyon rágörcsöltél erre a nettó 200-ra.
Mikor megismerkedtem a már feleségemmel, egyetemen tanultam, részmunkaidőben dolgoztam, albérletet fizettem. Le se tojta hogy nincs pénzem, az első randin egy lángost ettünk, a másodikon meg fröccsöztünk, kb ennyi volt amit villantani tudtam. A kocsim alja úgy szét volt rohadva, hogy pozdorját tettem a szőnyeg alá, el ne hagyjam útközben :D
Azóta szerencsére eltelt pár év, beérett a munkám gyümölcse, már sokkal jobban élünk. Őt azóta sem érdekli a pénz, sőt, ő próbál visszafogni, hogy ne hajtsak annyit.
Erről jut eszembe, még előtte randiztam egy lánnyal, akivel úgy ért véget a próbálkozás, hogy meglátta az említett kocsit, és mondta, hogy ebbe a tragacsba be nem száll. Életem legjobb befektetése volt szegény kis roncshalmaz, így utólag belegondolva.
Szóval hozzáállás kérdése, ha emiatt kosaraznak ki, azt utólag megköszönöd majd.
Abbol itelve, hogy hanyszor irod ki ezt a hulye kerdest (es amennyire keptelen vagy ertelmezni a valaszolat., biztos vagyok benne, hogy a kerdesben szereplo ertelmes ferfit nem magadra erted.
Es egyben jol jellemzi, hogy manapsag vannak szakok, ahol egy erdei pafrany is kepes lenne lediplomazni...
Ez nem Balázska, ez a nyíregyi csóka.
Nem az a baj veled, hogy mennyit keresel, hanem a fejedben vannak korlátok. Beragadt neked, hogy a gyárban 200 nettót keresnek. Nem csak ez fizet jobban, mint a közszféra, ezer másik lehetőség van.
De egyvalami biztos nem visz előbbre: az itteni siránkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!