Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek felvesznek?

Szerintetek felvesznek?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem árufeltöltői állásra az Auchanba. Az elbeszélgetésen az interjúztató látta az önéletrajzomban,hogy 2 évig nem volt melóm 20-22 éves koromig. Mondtam neki,hogy családi okok miatt sem, meg nem találtam munkát. Utána már volt egy jó darabig. Aztán azóta újat kerestem és jött ez a lehetőség. Szerintetek így van esélyem,hogy felvesznek? :(
2019. aug. 16. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, mert munkaerőhiány van
2019. aug. 16. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mastnrm mesz madhova árut tölteni
2019. aug. 16. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel, ilyen munkánál teljesen lényegtelen, hogy milyen tapasztalatod van. Egyébként miért nem mondtad, hogy építőiparban vagy erdőn dolgoztál, ezeken a helyeken köztudottan nem jelentik be az embereket. Nekem is volt 3 éve ilyen, 24-25 éves koromban nem dolgoztam, mert az előtte lévő éveket végigdolgoztam és volt spórolt pénzem. Utána amikor rákérdeztek interjún egyszerűen mondtam, hogy nem volt bejelentett munkám, mert vidéken nehéz rendes munkát szerezni, mondtam, hogy itt is meg ott is dolgoztam, senkit nem érdekelt.
2019. aug. 16. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti felvesznek. Én 2 éve pénztáros interjún voltam nulla tapasztalattal, fel is vettek, majd amikor szerződést írni mentem, ott volt rajtam kívül még egy árufeltöltő srác szintén új és amikor kérték a papírjait azt se tudta megmondani hogy milyen iskolába járt. Beszélni nem bírt normálisan olyan buta volt szegény. Nem kell aggódnod felvesznek.
2019. aug. 16. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam:)
2019. aug. 16. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tutira felvesznek, az előny hogy nem volt munkád, azt gondolják nem is voltál rászorulva.

Ilyen munkáknál az a lényeg hogy ki az aki a legkevesebbért leghatékonyabban elvégzi nekik a munkát.

Tehát nyilván nem a 3 gyerekes elvált nőt veszik fel, mert ő nem jön ki ennyi pénzből.

Ha behívtak=felvesznek

2019. aug. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!