Milyen munkák vannak, ahova nem kell protekció, és bármikor felvesznek, mert keresett/hiányszakma? Bármi jöhet! (? )
Figyelt kérdés
2019. jún. 25. 15:22
1/11 anonim válasza:
Orvos, villamosmérnök, gépészmérnök, programozó (ha tud rendesen :D) ezekkel fix hogy elhelyezkedsz.
2/11 A kérdező kommentje:
Egy nő megtanulhat programozni?
2019. jún. 25. 15:25
4/11 anonim válasza:
Igen, kedves kérdező, megtanulhatsz programozni, úgyis hiány van belőletek ebből a szakmából.
6/11 anonim válasza:
Miért ne tanulhatna meg? Mondjuk azt vedd figyelembe,hogy ez egy életforma. Szóval ha otthon szabadidoben egyáltalán nem erdekelnek az ilyen dolgok akkor szenvedos lesz a suli es a munka is. Ez pont az a terület amiben folyamatosan fejlesztened kell magad,mindig uj dolgokkal allnak elő amivel tisztában kell lenned, tehat nem eleg hogy elvegzed a sulit. Programozni se a suliban fogsz megtanulni hanem otthon önszorgalomból. Ezt a szakot ne a pénz miatt válaszd, mert ha nem erdekel az informatika akkor már valószínűleg a suliban elverzel.
7/11 anonim válasza:
Én is nő vagyok és tudok programozni. :o
Ez meglepett?
Egyébként: Èpítőiparon belül bàrmi, elektronikai iparon belül bármi, mèrnök, közgazdàsz.
8/11 anonim válasza:
Nő vagyok és szoftverfejlesztő szeretnék lenni, hobbiként pedig többek között a villamosok érdekelnek. :P
10/11 anonim válasza:
Műszaki terület eléggé keresett, de ha suliban utálod a matekot/fizikát/kémiát, akkor ne erőltesd, mert egyetemen vagy kibuksz, vagy végigszenveded, aztán pályaelhagyó leszel.
A protekció nem a szakmától, hanem az adott cégtől függ. Vannak eléggé belterjes cégek, ilyen esetben ne sajnáld, hogy nem vesznek fel. Ha nem vagy haver, neked ott csak az alja munka jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!