Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan szerezzek ennyi pénzt?

Honnan szerezzek ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
Nem fogok már várni a tisztelt munkáltatókra hogy legalább annyit írjanak hogy bocs de nem téged választottunk az állásra. Enni viszont kell mindennap így tehát egyéni vállalkozásba kezdtem. Egy nagyon jó termékkategóriát találtam amit vesznek az emberek és már vettek tőlem. Viszont az emberek türelmetlenek. És nekem 2-4 hétbe telik mire megérkezik a termék amit én legyártatok és stb. És sajnos sokan nem utalnak előre. Ezért kéne forgó tőke, csak nem tudom honnan lehet szerezni. Mivel ez egy sikeres online vállakozás amit kitaláltam, ezért mondjuk 1 millió forintból tudok csinálni 3-4 milliót. CSak nem tudom honnan lehet szerezni forgó tőkét. Már probálkoztam a fiatal vállalkozó támogatása pályázaton is, de csak az ígérgetések mennek. Hitelt meg nem tudok felvenni mert ügye nincs bejelentett munkahelyem. Ezért így nagyon nehéz. Kinek lenne erre otlete?
2019. aug. 14. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Konyhaixkisegitot mindig keresnek
2019. aug. 14. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Kérj előleget, bár megértem ha nem adnak, hiszen én se fizetnék előre. Ha ennyire menne a dolog, akkor szerintem elég könnyű lenne befektetőt találni. Ismerősök, család stb... Vagy adj el valamilyen ingóságot.
2019. aug. 14. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Marketplacre tedd fel a hírdetést , keress itt rá Bak Norbertre és kérj tanácsot , profi .
2019. aug. 14. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Szállítás gyorsabban, készítsd gyorsabban, keress munkát.
2019. aug. 14. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Az nem jutott eszedbe, hogy a vállalkozás mellett elmenj dolgozni is? Legalább amíg beindul. Tudod, a munka nem szégyen. McDonaldstól Tescóig széles a paletta, ahol mindig van felvétel.
2019. aug. 14. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Csővezetékszerelő szakmával 1 hónap alatt megkeresnéd ezt a pénzt.
2019. aug. 14. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol lehet megrendelni en iscakarok rendelni
2019. aug. 15. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"k 1 millió forintból tudok csinálni 3-4 milliót."

Ezt bárki meg tudja csinálni. Kérdés mennyi idő alatt? Ha elég gyorsan akkor hamar milliárdos leszel.

2019. aug. 15. 08:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz par honapot, osszeszoritod a fogad utána ugyis fel even belul milliárdos leszel
2019. aug. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!