Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért éri meg kkv-nál diplomáv...

Miért éri meg kkv-nál diplomával dolgozni annyiért se mint egy teszkós árufeltöltő kap 8 elemivel?

Figyelt kérdés

Most lehet menőzni hogy diplomás munkakör meg iroda stb de a lényeg a lényeg: a teszkóban a legutolsó 8 elemis árufeltöltő kezdőbére több mint amit egy kvvnál a diplomás kap.

És akkor még a simlikről nem is szóltam, a bér késik, nem jön, csonkán jön, a túlórát soha nem fizetik-szóval a szokásos kkv-s okosságok, simliségek.

Ebben végős soron mi a biznisz annak aki így dolgozik? annyi hogy iroda és nem a zsákokat kell cipelni 3 műszakban, ennyi a magyarázat?

2019. aug. 12. 18:51
1 2
 1/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
83%
Hát akkor menj a teszkóba árufeltöltőnek, ha neked csak annyi a lényeg. Ez tényleg ennyire egyszerű.
2019. aug. 12. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Milyen szakmai fejlődésben reménykedhet az, aki árufeltöltőként dolgozik?
2019. aug. 12. 19:42
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

"annyi hogy iroda és nem a zsákokat kell cipelni 3 műszakban, ennyi a magyarázat?"

Igen. Nagyjából nyóctú-négyig irodába' ül a paraszt, nincs éjszakázás, hétvégén csak módjával dolgozik és ha ebből is meg tud élni, akkor sokkal kényelmesebb, mint raklapot huzigálni a békával, lisztet-cukrot-mosóport pakolni a felső polcra, közben meg elviselni a mikor milyen vevőket.

2019. aug. 12. 19:44
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
Tanultál volna gépészmérnöknek és nem bölcsésznek.
2019. aug. 12. 22:01
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Semmi dolgozz a tescoban
2019. aug. 12. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Dolgoztam kkv-nal de szerintem többet kaptam mint egy Tesco árufeltöltő, bár nem tudom pontosan mennyit keresnek. Gondolom nettó 300 alatt.
2019. aug. 12. 23:45
 7/16 A kérdező kommentje:

"és ha ebből is meg tud élni, "

A teszkós árufeltöltő kap bruttó 190-et. Itt még annyit se kapnak (bruttó 180). Ebből mégis hogy tud akárki megélni Pesten?

2019. aug. 13. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan el kell magyarázni, hogy mi a különbség egy irodai munka (8-17-ig) és egy műszakos, fizikai munka között?

Arról nem is beszélve, hogy diplomával karriert is lehet építeni, nem árufeltöltő akar lenni senki 50 évig.

2019. aug. 13. 11:29
 9/16 anonim válasza:
92%

"hogy diplomával karriert is lehet építeni,"

A kkv-k nem a karrierépítésről szólnak hanem pocsolyák mocsarak ahol megragadhat az ember egy életre.

Előrelépés nincs, nincs is hova.

Én pl egy könyvelőirodában vagyok 10 éve de lépni előre hova? Van a főnök, van 3 beosztott és kész. Nincs hova.

2019. aug. 13. 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Bruttó 180?! Na az aztán komoly "irodai" munka lehet, ahol 2019-ben ennyit fizetnek. Az nettó 120. Rosszabb helyeken 6 éve fizettek ennyit, azóta meg jelentős fizetésemelések voltak mindenhol.
2019. aug. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!