Ha fizetett ünnep előtt mondok fel, megkapom még arra a napra a fizetést?
Ha fizetett munkanap utánra 1 nappalra szól a felmondásom,de azon a napon már nem jövök be,az előtte levő napot viszont bedolgoztam,akkor a fizetett ünnepi napra még megkapom a pénzt?
Nem ennyire fontos az a pár ezer forint,csak érdekelne.
Próbaidős vagy?
Vagy egyszerűsített foglalkoztatásban dolgozol?
Mert csak ennél a 2 esetnél van "azonnali" felmondás - minden más esetben min. 30 nap a felmondási idő, tehát teljesen mindegy, hogy előtte vagy utána mondasz fel, beleesik a munkaviszonyodba.
" fizetett munkanap utánra 1 nappalra szól a felmondásom"
Ezt én úgy értem, hogy már a felmondási idődet töltöd, és augusztus 21 lesz az utolsó napod. Ebben az esetben természetesen kifizetik, hiszen akkor még él a munkaviszonyod.
A megbízási szerződés lehet, hogy határozott idejű szerződés, azt meg nem mondhatod fel csak úgy...
Jó lenne tudni, hogy pontosan mi van a szerződésedben, mert így képtelenség normálisan tanácsot adni - csak vaktában lövöldözünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!