34 évesen lehet még az embernek váltani, ha túl keveset keres? Tehát beletanul valamibe 1-2 év alatt. Köztisztviselő vagyok,
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 21:55
1/15 A kérdező kommentje:
185 ezret keresek Nyíregyházán egy kis hivatalban.
2019. aug. 10. 21:56
2/15 anonim válasza:
Bármikor lehet váltani, de hogy ez mennyire lesz sikeres, az több mindentől függ. Mivel lényegében semmit nem írtál magadról, ennyit tudok mondani.
3/15 anonim válasza:
185 ezret nem kereshetsz köztisztviselőként, mert egy köztisztviselőnek legalább érettségivel rendelkeznie kell, akkor pedig már jár a garantált bérminimum, amely magasabb az említett összegnél.
4/15 anonim válasza:
#3, nem bruttó, hanem nettó 185-öt keres, napok óta erről irkál ki kérdéseket.
5/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne váltani? Kérdés, hogy mihez értesz, olyan irányban nézelődj az álláshirdetések között. Készíts egy frankó önéletrajzot és kezdj el pályázni. Miért ne lehetne váltani, de komolyan? :)
6/15 anonim válasza:
Igen, lehetséges.
Tanulj nyelvet, illetve ha van diplomád valami ütős szakirányú képzést.
8/15 anonim válasza:
Még 35 éved van hátra a munkaerő piacon, szerintem érdemes lenne, sőt kell is.
9/15 anonim válasza:
Miért ne. Nekem hamarosan születik a 2. Gyermekem, és eladtam a robogóm, mert a feleségem veszélyesnek találta, viszont azzal a feltétellel adtam el, hogy valami hasznosra fordítom... Letettem 3 típusra emelőgépkezelő (targonca) jogosítványt, nincs rá igazából szükségem, de sosem árthat, ha van ilyenem is. 27/F
10/15 anonim válasza:
44 évesen váltottam, csak szólok...
Én nem a több pénzért, hanem a nyugalomért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!