Milyen munkát, szakot lenne érdemes választanom, ha egyáltlaán nem megy a csapatmunka, nem akarok másokhoz alkalmazkodni és a magam irányítása alatt akarok dolgozni?
.Nem tudok csapatban dolgozni.Nem vagyok domináns,egyszerűen bele se tudok szólni a dolgokba,ha többen vagyunk.Igazából szociális problémáim is vannak,épp ezért nem tudok másokkal közösen dolgozni.Úgy érzem,hogy kizárnak a dolgokból.Ha ünnepkor összejön a család és közösen ebédelünk,akkor sem tudok hozzászólni a beszélgetéshez,mert a többiek elnyomnak.Nem tudom hallatni a hangom,mert közbeszólnak,nem hallanak meg.
Az iskolában is csapatos feladatnál semmit sem csinálok,mert elveszik előlem a feladatot.
Ha te végzed a nehezebb munkákat, akkor később te leszel a jobb munkaerő, biztosabban tudsz majd megpályázni állásokat. Szóval van előnye annak, bár a szociális okai is (is) meglehetnek amiért te kapod.
Helyetted nem értem, hogy tudnának elmenni szünetre. Az jár és mész amikor az neked okés. Beszélgess többet.
Hát mert ők túl sokat voltak szüneteten és engem csesztek le miattuk is,én nem mehettem szünetre
Kihasználnak mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!